Bakan Albayrak'tan enerji açıklaması: Dışa bağımlılığı sonlandıracak

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, sosyal medya hesabından enerjide dışa bağımlılığı sonlandıracak keşiflerin arefesinde olduğumuzu vurgulayıp, ''3 sondaj, 2 sismik gemimizle milletimizin haklarını koruma, ülkemizin zenginliğini artırma mücadelemizi sürdüreceğiz." dedi.

Bakan Berat Albayrak sosyal medyadan yaptığı açıklamada "Her alanda tarihi atılımların ve büyük ideallerin gayretindeyiz. Cari açığa darbe vuracak, enerjide dışa bağımlılığı sonlandıracak keşiflerin arefesindeyiz. 3 sondaj, 2 sismik gemimizle milletimizin haklarını koruma, ülkemizin zenginliğini artırma mücadelemizi sürdüreceğiz." dedi.

Bakan Albayrak'tan enerji açıklaması: Dışa bağımlılığı sonlandıracak

Bakan Albayrak'tan enerji açıklaması: Dışa bağımlılığı sonlandıracak ile ilgili etiketler Berat Albayrak Hazine ve Maliye Bakanlığı Hazine ve Maliye Bakanı enerji
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.