Bakan Akar'ın 15 Temmuz törenine katılmadığı yalanı böyle çürüdü: "Utandınız mı, Utanmazsınız!"

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın 15 Temmuz'da İstanbul Saraçhane Meydanı'nda düzenlenen törene katılmadığı yönünde çıkan haberlere sert tepki geldi. Bakanlık Müşaviri Ekrem Okutan Twitter hesabından yaptığı açıklamada Akar'ın törendeki görüntülerini paylaşarak "Utanılacak yüzünüz olsa bu yalanları ortaya atmazdınız zaten" dedi.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın 15 Temmuz'da Saraçhane'de düzenlenen törene katılmadığı yönünde asılsız iddialar ortaya atılmıştı. Söz konusu iddia Cumhuriyet gazetesi ve Tele 1'de de haber olarak yer almıştı.

Bakan Akar'ın 15 Temmuz törenine katılmadığı yalanı böyle çürüdü: "Utandınız mı, Utanmazsınız!"

Milli Savunma Bakanlığı Müşaviri Ekrem Okutan asılsız iddialara yanıt vererek sert tepki gösterdi. Bakan Akar'ın törendeki görüntülerini Twitter hesabından paylaşan Okutan, "Utanılacak yüzünüz olsa bu yalanları ortaya atmazdınız zaten" ifadelerini kullandı.

Bakan Akar'ın 15 Temmuz törenine katılmadığı yalanı böyle çürüdü: "Utandınız mı, Utanmazsınız!" - Resim : 2

Ekrem Okutan'ın Twitter hesabından yaptığı paylaşım şöyle:

"Sayın Bakanımız Hulusi Akar, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü’ne güya katılmamış! Bu iddiayı ortaya atanların derdi başka! Utandınız mı, Utanmazsınız! Utanılacak yüzünüz olsa bu yalanları ortaya atmazdınız zaten..."

Bakan Akar'ın 15 Temmuz törenine katılmadığı yalanı böyle çürüdü: "Utandınız mı, Utanmazsınız!" ile ilgili etiketler Hulusi Akar 15 Temmuz Saraçhane tören
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.