Bakan Akar, TSK komuta kademesi ile birlikte skandal bildiri sonrası sıfır noktasında!

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, beraberinde Türk Silahlı Kuvvetleri komuta kademesi ile Suriye sınır hattındaki birliklerde inceleme ve denetlemelerde bulundu. Ziyaretin demokratik meşruiyetten yoksun Suriye Halk Meclisi'nin duyurduğu skandal Hatay Bildirisi sonrası gerçekleşmesi ise dikkat çekti.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, beraberinde Türk Silahlı Kuvvetleri komuta kademesi ile Suriye sınır hattındaki birliklerde inceleme ve denetlemelerde bulundu.

ZAMANLAMA DİKKAT ÇEKİCİ

Ziyaretin Suriye'de Esad rejimi parlamentosunun Hatay’ı ve Türkiye’nin bütünlüğünü hedef alan açıklamalarının ardından gerçekleşmesi dikkat çekti.

"HATAY'IN TÜRKİYE'DEN GERİ ALINMASI İÇİN HER ŞEY YAPILACAK"

Suriye Halk Meclisi, Hatay'ın anavatana katılışının 82'nci yılında haddini aşan bir bildiriye imza atmıştı.

Yayımlanan bildiride, "Hatay'ın Türkiye'nin eline kalmaması ve geri alınması için mümkün olan her şeyin yapılacağı" ifade edilimişti.

İşte kritik temastan ilk kareler...

Bakan Akar, TSK komuta kademesi ile birlikte skandal bildiri sonrası sıfır noktasında!

Bakan Akar, TSK komuta kademesi ile birlikte skandal bildiri sonrası sıfır noktasında! - Resim : 2

Bakan Akar, TSK komuta kademesi ile birlikte skandal bildiri sonrası sıfır noktasında! - Resim : 3

 

 

Bakan Akar, TSK komuta kademesi ile birlikte skandal bildiri sonrası sıfır noktasında! ile ilgili etiketler Hulusi Akar Suriye Akar Bakan Akar sınır
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.