Bakan Akar, bayramı Mehmetçik ile kutladı! Ailelerini telefonla aradı... "Evlatlarımız zımba gibi"

Bakan Akar, Kurban Bayramı’nı Dağlıca’daki Mehmetçik ile kutladı. Asker ailelerini arayanAkar ile evlatlarını özleyen aileler arasında duygusal konuşmalar yaşandı. "Sizlerle gurur duyuyoruz." diyen bir asker annesine Akar, "Evlatlarınız, evlatlarımız hepsi zımba gibi görevlerinin başında milletinin emrinde." ifadelerini kullandı.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar beraberindeki TSK komuta kademesi ile Kurban Bayramı’nı “şehitler tepesinin kartalları” olarak nitelendirilen Dağlıca’daki Mehmetçik ile kutladı.

ASKER AİLELERİNİ ARADI

Personelle bayramlaşan Akar ve komutanlar, daha sonra yemekhaneye geçerek Mehmetçik ile kahvaltı yaptı. Askerlerle birlikte oturan Bakan Akar, onlarla sohbet etti.

 Bakan Akar, bayramı Mehmetçik ile kutladı! Ailelerini telefonla aradı... "Evlatlarımız zımba gibi"

"EVLATLARIMIZIN HEPSİ ZIMBA GİBİ"

Askerlerin henüz ailelerinin bayramını kutlamadıklarını öğrenen Akar, telefonundan asker ailelerini arayıp onlarla görüşerek bayramlarını tebrik etti. Telefonun diğer uçundaki aileler Bakan Akar’ın sesini duymaktan duydukları memnuniyeti belirterek, “Sizlerle gurur duyuyoruz. Allah sizden razı olsun. Dualarımız sizlerle ve evlatlarımızla” ifadelerini kullandı.

 

Bakan Akar da asker ailelerine “Evlatlarınız, evlatlarımız hepsi zımba gibi görevlerinin başında milletinin emrinde. Vatanımız, milletimiz için görevlerini başarıyla yerine getiriyorlar, onlarla ne kadar gurur duysanız azdır” dedi.

Bakan Akar, bayramı Mehmetçik ile kutladı! Ailelerini telefonla aradı... "Evlatlarımız zımba gibi" - Resim : 2

 

Bakan Akar, bayramı Mehmetçik ile kutladı! Ailelerini telefonla aradı... "Evlatlarımız zımba gibi" ile ilgili etiketler Kurban Bayramı bayram Bakan Akar Mehmetçik
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.