Bahtiyar Ölmez 6. bölümü ile seyirci karşısına çıkacak! / VİDEO

Atv'nin yeni dizisi Bahtiyar Ölmez'in yeni bölümü merak ediliyor. Peki, Bahtiyar Ölmez ne zaman? Bahtiyar Ölmez hangi gün yayınlanacak? İşte Bahtiyar Ölmez yeni bölümden detaylar...Bahtiyar Ölmez son bölümün ardından 6. bölüm fragmanında ekrana gelen olaylar izleyicileri şoke etti. Bahtiyar Ölmez 6. bölümü ile bu akşam izleyici karşısına çıkıyor. Cumartesi akşamları yayınlanan Bahtiyar Ölmez'in başrollerinde Yetkin Dikinciler ve Hande Subaşı yer alıyor. ATV ekranlarında 6. bölümü ile izleyici karşına çıkacak olan Bahtiyar Ölmez dizisinin kadrosuna Survivor 2016 yarışmasında adını sıkça söz ettiren Semih Öztürk de var. Sokak ortasında pusuya düşen Bahtiyar, kurşunların hedefi olmuştur. Peki, son bölümün ardından ekrana gelen Bahtiyar Ölmez 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bhatiyar Ölmez 5. bölümle neler oldu? Bahtiyar Ölmez 5. bölüm izle. Bahtiyar Ölmez dizisinin konusu ne? Bahtiyar Ölmez dizisiyle ilgili merak ediline her şey...

Bahtiyar Ölmez son bölümün ardından 6. bölüm fragmanında ekrana gelen olaylar izleyicileri şoke etti. Bahtiyar Ölmez 6. bölümü ile bu akşam izleyici karşısına çıkıyor. Cumartesi akşamları yayınlanan Bahtiyar Ölmez'in başrollerinde Yetkin Dikinciler ve Hande Subaşı yer alıyor. ATV ekranlarında 6. bölümü ile izleyici karşına çıkacak olan Bahtiyar Ölmez dizisinin kadrosuna Survivor 2016 yarışmasında adını sıkça söz ettiren Semih Öztürk de var. Sokak ortasında pusuya düşen Bahtiyar, kurşunların hedefi olmuştur. Peki, son bölümün ardından ekrana gelen Bahtiyar Ölmez 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bahtiyar Ölmez 6. bölümle neler oldu? Bahtiyar Ölmez 6. bölüm izle. Bahtiyar Ölmez 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bahtiyar Ölmez dizisinin konusu ne, hangi oyuncular rol alıyor? Bahtiyar Ölmez dizisiyle ilgili tüm bilgiler haberimizde. Bahtiyar Ölmez konusu ve kadrosuyla dikkatleri üzerine çekecek. Eğlenceli diyalogları ve senaryosu ile Bahtiyar Ölmez'den detaylar...

bahtiyar_Alecek_mi

BAHTİYAR ÖLMEZ NE ZAMAN, HANGİ GÜN?

Atv'de yayınlanan Bahtiyat Ölmez dizisi 6. yeni bölümüyle seyircisinin karşısına çıkacak. Cumartesi günleri yayınlanan Bahtiyar Ölmez'in 6. yeni bölümü 16 Aralık Cumartesi günü ekranlara gelecek.

BAHTİYAT ÖLMEZ 6. BÖLÜMDE:

Bahtiyar'ın kan tutma zaafının duyulması Rıfat Baba'nın namını bir anda yerle bir eder. Bahtiyar'ın bu zaafını öğrenen Fuat, bu haberi âleme yayınca Bahtiyar'ın düşmanları onu ortadan kaldırmak için harekete geçer. Aytekin'in de hışmına uğrayan Bahtiyar, itibarını geri kazanmak için uğraştıkça işler iyice içinden çıkılamayacak hale gelir.

Öte yandan Bahtiyar'ın aşkına iyice inanmaya başlayan Aylin, Bahtiyar'ın duygularına artık kayıtsız kalamaz ve içinde Bahtiyar'a karşı yeni duygular filizlenir. Ama Rıfat'ın eski hayatı Bahtiyar ile Aylin aşkının önüne yeni engeller çıkaracaktır. Tahir, Bahtiyar'ın ağzından öyle bir şey duyar ki evden kaçar. Öte yandan Aytekin başkanlığında babalar toplanır ve Bahtiyar'ın azlini görüşmeye başlar. Bahtiyar büyük bir açmazın ortasında kalır. Tahir kayıptır, masada azli görüşülmektedir ve düşmanları peşindedir.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Bahtiyar'ın Aylin için hayatını tehlikeye atması, Aylin için büyük bir duygusal kırılmaya neden olur. Aylin Bahtiyar'ın aşkına inanmaya başlar ve ona karşı tavırları değişir. Öte yandan Hamdi'nin Aylin'e suikast girişiminde bulunduğunu öğrenen Aytekin, Hamdi'yi bitirmek için harekete geçer. Ancak Fuat, Aytekin ve Bahtiyar'ı bitirmek için Hamdi'yle anlaşmıştır bile. Bahtiyar kendini Fuat'ın tuzağının ortasında bulur, üstelik hiçbir şeyden haberi yoktur! Bahtiyar, Hamdi'nin pususundan kurtulabilecek midir? Nuran'ın Caner'den ayrıldığını öğrenen Şinasi, Nuran'a açılmak için eline geçen bu fırsatı hemen kullanır. Ancak işler hiç umduğu gibi gitmeyecektir. Bütün bunlar olurken Oktay, Bahtiyar'ın büyük sırrını öğrenmiş ve harekete geçmiştir. Oktay'ın hamlesi bütün villa halkını Bahtiyar'ın gerçek kimliğini öğrenmenin eşiğine getirir.

DİZİNİN KONUSU NEDİR?

Eski İstanbul semtlerinden birinde mukim kendi halinde mütevazı bir yaşantısı olan Bahtiyar Ölmez, babasının mezarcılık işlerinde çalışır. Görevi cenaze nakil aracı şoförlüğüdür. Ne ki hayatının sonuna dek bu işi sürdürmek istemez. İşte tam da bu sebeple, beklenmedik bir anda karşısına çıkan eski bir dostunun "deve kuşu çiftliği" teklifine balıklama atlar. Babasının tüm birikimini büyük umutlarla bu işe yatırır. Ne ki, dolandırıldığını anlamakta gecikmez. Hayallerini ve babasının tüm birikimini kaybetmenin öfkesiyle son sürat cenaze arabasını sürerken, eski dostunun hatıra olarak verdiği "deve kuşu yumurtasını" hışımla camdan dışarı fırlatır. Deve kuşu yumurtası öyle bir yere çarpar ki, Bahtiyar Ölmez'in hayatı bir daha geri dönülmez biçimde değişir. Artık bundan sonra kendisine tıpa tıp benzeyen ünlü mafya babası Rıfat Çakar'ın hayatını yaşamak zorunda kalacaktır. Yani, başkasının dostu, başkasının düşmanı, başkasının oğlu, başkasının babası, en önemlisi de başkasının eşi olacaktır. Bahtiyar Ölmez, Rıfat Çakar'ın yeraltı dünyasında yükselmek için ünlü baronlardan Aytekin Yavuz'un kızı Aylin'le karşılıklı çıkar ilişkisi çerçevesinde "sahte evlilik" yaptığından habersizdir. Sahte Rıfat Çakar olarak "sahte bir evliliğin" içine düşen kahramanımız, Rıfat Çakar'ın azılı düşmanı (Aylin'in eski sevgilisi) Çivi Fuat'la da kıyasıya rekabet içine girecektir. Bahtiyar Ölmez iki hayat arasında sıkışır kalır. Bir yandan babasının ve kız kardeşinin de içinde yer aldığı "eski hayatını" idare etmeye çalışırken, diğer yandan "yeni hayatına" uyum sağlamayı başarabilecek midir? En ufak hatanın kendisinin ve sevdiklerinin hayatına mal olacağını bilen kahramanımızı heyecan ve komedi dolu sayısız macera beklemektedir.

"ÖLÜMLE DANS EDİYORSUN!"

Bazı günler vardır, insanın hayatı hiç beklenmedik şekilde tümden değişir. O gün Bahtiyar Ölmez için öyle bir gündür. Hiç ummadığı bir şekilde hayatının aşkıyla karşılaşır ve ilk görüşte sırılsıklam aşık olur. Ancak mutluluğu kısa sürede kabusa dönüşür. Önce dolandırılır, sonra da bir kazaya birlikte hayatı tümden değişir. O artık Rıfat Baba'dır. Yeraltı dünyasının büyük babalarından Rıfat Çakar'ın ailesi onun ailesi, düşmanları onun düşmanlarıdır. Rıfat Çakar'ın güzeller güzeli eşi Aylin, hiç konuşmayan 6 yaşındaki oğlu Tahir ve hafif Alzheimer hastası olan annesi Latife yeni ailesi olacaktır. Aylin ve Rıfat Çakar'ın arasında kimsenin bilmediği bir sır vardır. Bahtiyar Ölmez nasıl bir sırrın içinde düştüğünden habersizdir. İlk görevi de yar altı dünyasının babalarından Fuat'tan mekanını geri almaktır. Bahtiyar hiç bilmediği tanımadığı kendine özgü kuralları olan yeraltı dünyasında bu zorlu görevi başarabilecek midir? Eski ve yeni hayatı arasında sıkışan Bahtiyar'ı yeni hayatında aşkıyla ilgili çok büyük bir sürpriz beklemektedir.

BAHTİYAR ÖLMEZ DİZİSİ OYUNCULARI

yetkin

YETKİN DİKİNCİLER

15 Ağustos 1969 İstanbul doğumlu başarılı oyuncu İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesinde Felsefe bölümünü okumutur. Daha sonra Mimar Sinan Üniversitesi Devlet konservatuarı tiyatro bölümünü tamamlamıştır. Esra Akkaya ile 1999 yılında evlenmiş 2000'de boşanmıştır. 2014 yılında Aslı Orcan ile evlenmiş ve devam etmektedir. Muhteşem Yüzyıl, Çıplak Gerçek, Merhaba Hayat, Nadide Hayat, Biz Size Döneriz, Her Şey Mümkün gibi projerlerde yer almıştır.

hande

HANDE SUBAŞI

29 yaşında manken olarak bilinen Hande Subaşı Türkiye'de güzellik yarışmasında birinciliğinin ardından Miss Worl güzellik yarışmasına katılmış ve başarıyla temsil etmiştir. İstanbul Üniversitesi Fransızca Tercümanlık bölümü mezunudur. 1.80 boyunda ve 62 kilodadır. Adak, Kuşdili, Elveda Rumeli, Elde Var Hayat, Düşman Kardeşler ve Diriliş Ertuğrul gibi projelerde yer almıştır.

Bahtiyar Ölmez 6. bölümü ile seyirci karşısına çıkacak! / VİDEO ile ilgili etiketler ATV bahtiyar ölmez son bölüm 6 bölüm fragman 6. bölüm bahtiyar ölmez 6 bölüm bahtiyar ölmez 6 bölüm izle bahtiyar ölmez 7 bölüm fragman
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.