Baht Oyunu'ndaki Rahatsız Edici Sahne! Seyirciye Göre Bu Resmen Tacizdi! İşte O Sahne

Kanal D'nin yeni dizisi Baht Oyunu her ne kadar reytinglerde çok parlak bir başlangıç yaşamasa da dizi bölümleri ilerledikçe yükselişe geçti. Zira dizinin reytingleri üçüncü bölümünde ilk iki bölüme kıyasla çok daha iyi geldi. Dizi ekibinin de bu sonuç karşısında morali düzeldi. Fakat Baht Oyunu' nun dün akşam yayınlanan üçüncü bölümündeki ekrana gelen bir sahne izleyicilerin büyük tepkisini çekti.

Kanal D'nin yeni dizisi Baht Oyunu her ne kadar reytinglerde çok parlak bir başlangıç yaşamasa da dizi bölümleri ilerledikçe yükselişe geçti. Zira dizinin reytingleri üçüncü bölümünde ilk iki bölüme kıyasla çok daha iyi geldi.

Baht Oyunu'ndaki Rahatsız Edici Sahne! Seyirciye Göre Bu Resmen Tacizdi! İşte O Sahne

Dizi ekibinin de bu sonuç karşısında morali düzeldi. Fakat Baht Oyunu' nun dün akşam yayınlanan üçüncü bölümündeki ekrana gelen bir sahne izleyicilerin büyük tepkisini çekti.

Tuğçe'yi işlemek için çeşitli oyunlara başvuran Bora’nın yeni yazı dizisi için incelemelere devam ettiğini öğrenen Ada ile Tuğçe beraber olup bir plan yaparak Bora'nın kullanmış olduğu chat programı üzerinden onunla yazışmaya başlarlar. Bora'yı etkisi altına almak için nasıl davranması yönünde sırrı çözen Ada, yazışmayı kendisi üstlendi. 

İzleyicilerin Büyük Tepkisini Çekti

Fakat dizinin dün akşamki bölümünde bir sahne yayınlandı ki izleyiciler bu sahneden oldukça rahatsız oldu. Bu sahnede Rüzgar ile Bora salonda yatıyor. Bora'nın uyuduğundan emin olan Rüzgar bir süre sonra olduğu yerden kalkarak Tuğçe'nin yatmakta olduğu odaya giriyor. Kapıyı kapatıp kilitliyor.

Baht Oyunu'ndaki Rahatsız Edici Sahne! Seyirciye Göre Bu Resmen Tacizdi! İşte O Sahne - Resim : 2

Çok geçmeden bu durumu fark eden Ada büyük bir heyecan ile Bora'yı uyandırıyor ve durumu anlatıyor. Fakat Bora bu duruma hiçbir tepki göstermiyor. Sadece her ikisi de Tuğçe çığlık atınca duruma müdahale ediyor. Peki izleyici dizinin bu sahnesine neden tepki gösterdi? İzleyicilere göre bu sahne resmen bir cinsel taciz sahnesi idi. Ve böyle bir sahnenin komedi unsurları ile gösterilmesi son derece rahatsız edici oldu.

Baht Oyunu'ndaki Rahatsız Edici Sahne! Seyirciye Göre Bu Resmen Tacizdi! İşte O Sahne - Resim : 3

Baht Oyunu Dizisi Seyircileri Bu Sahneye Tepki Gösterdi

İzleyici rahatsız edici sahnenin videosunu sosyal medyada paylaşarak tepkisini dile getirmiş oldu. Bir izleyici paylaşımında “şu sapıklık ve taciz sahnesinde kullanılmış olan müziğe bakın hele! Bir de ekrana çıkıp kadına şiddet diye bas bas bağırırlar hiç utanmadan” dedi.

Baht Oyunu'ndaki Rahatsız Edici Sahne! Seyirciye Göre Bu Resmen Tacizdi! İşte O Sahne - Resim : 4

Baht Oyunu'ndaki Rahatsız Edici Sahne! Seyirciye Göre Bu Resmen Tacizdi! İşte O Sahne ile ilgili etiketler baht oyunu
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.