Baht Oyununda Ada’nın Yaptıkları Şaşırtıyor! Ada’nın Aşk itirafı Reyting Rekoru Kırdı!

Kanal D ekranlarında yayınlanan Baht Oyunu dizisi renkli içeriğiyle sevenlerini yine ekran başına topladı. Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz dizi için oldukça sevilen bir çift haline geldiler.

Kanal D ekranlarında yayınlanan Baht Oyunu dizisi renkli içeriğiyle sevenlerini yine ekran başına topladı. Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz dizi için oldukça sevilen bir çift haline geldiler.

Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan Baht Oyunu dizisinde başrolleri Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz paylaşıyor.  Dizinin çifti oldukça güzel bir enerji yakaladıkları için sevenleri tarafından ilgiyle takip ediliyor.

Dizinin dokuzuncu bölümü geçtiğimiz günlerde yayınlandı ve dizinin sevenleri büyük bir heyecanla ekran başındaydılar. Ancak yaz mevsiminde izleyici sayısında meydana gelen azalma diğer dizilerde olduğu gibi Baht Oyunu dizisini de olumsuz yönde etkiledi.

İzleyici Sayısındaki Azalmaya Rağmen Yakalanan Başarı

Yaz mevsiminde izleyici sayılarında genel bir azalma meydana geliyor. Bu durum dizilerin hepsini olumsuz yönde etkiliyor. Baht Oyunu dizisinde de benzer bir durum mevcuttur. Ancak mevcuttaki duruma rağmen Baht Oyunu dizisi reyting anlamında oldukça iyi bir başarı elde etmiştir.

Baht Oyunu günü üçüncü sırada bitirmiştir ve rakibi olan Ada Masalı dizisini geçmiştir. Dizinin başarı oranı ortalamaya yakın durumdadır. Benzer şekilde AB grubunda da iyi bir oran elde etmiştir ve günü dördüncü olarak günün en fazla izlenen dizisi şeklinde tamamlamıştır.

Baht Oyununda Ada’nın Yaptıkları Şaşırtıyor! Ada’nın Aşk itirafı Reyting Rekoru Kırdı!

ABC1 grubunda ise durum biraz daha kötü seyretmiştir. Bu grupta reytingler daha düşük gelmiş ve Baht Oyunu, Ada Masalı’nın gerisinde yer almıştır.

Onuncu Bölüm Fragmanı Paylaşıldı

Baht Oyunu dizisinin onuncu bölümü 24 Ağustos Salı günü ekranlara gelecektir. Onuncu bölümünün fragmanı ise yayınlandı. Yayınlanan fragmanda ortalık buram buram aşk koktu.

Ada ve Bora arasında başlayan kıskançlık aşk kıvılcımlarına dönüyor. Meltem’in duştan çıktığını gören Ada Bora’ya oldukça öfkeleniyor. Ada’nın kıskançlığının farkına varan Bora ise bu durumdan oldukça keyif alıyor. İkili arasında aşkın kıvılcımları oldukça alevli hale geliyor.

Baht Oyununda Ada’nın Yaptıkları Şaşırtıyor! Ada’nın Aşk itirafı Reyting Rekoru Kırdı! ile ilgili etiketler baht oyunu
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.