Baht Oyunu Dizisinde Cinsel Taciz İddiası! Seyirci o sahneden rahatsız oldu!

Kanal D ekranlarında yayınlanan iddialı yaz dizisi Baht Oyunu reytinglerdei başarısını sürdürüyor. Ancak dizinin 3. bölümünde yer alan bir sahne sonrası sosyal medya ayağa kalktı. İzleyicilerin paylaşımları Baht Oyunu dizisinde cinsel taciz iddilarını güçlendirdi.

Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel'in başrollerini oynadığı ve Kanal D ekranlarında yayınlanan yaz dizisi Baht Oyunu 3. bölümü ile ekrana geldi. Dün akşamki bölümde Ada ve Tuğçe, Bora'nın kullandığı bir chat programına girerek onunla yazışmışlardı. Yazışmalardan sonra Bora'ya nasıl davranması gerektiğini çözen Ada, sonraki diyalogları kendisi üstlendi.

Ancak Baht Oyunu dizisinin dün akşamki bölümünde öyle bir sahne yer aldı ki izleyicinin aklı karıştı. Rahatsızlıklarını sosyal medya üzerinden dile getiren dizinin takipçileri, resmen cinsel taciz var diye haykırdı.

Baht Oyunu Dizisinde Cinsel Taciz İddiası! Seyirci o sahneden rahatsız oldu!

 Baht Oyunu dizisinde yer alan sahnede, Rüzgar ve Bora salonda yatıyor. Bora’nın uyuduğundan emin olan Rüzgar, bir süre sonra yerinden kalkarak Tuğçe’nin uyuduğu yatak odasına giriyor. Kapıyı kapatıp kilitliyor. Bu durumu fark eden Ada heyecanla Bora’yı uyandırıyor ve durumu anlatıyor. Ancak Bora duruma hiçbir tepki göstermiyor. Ancak her ikisi de Tuğçe çığlık atınca duruma müdahale ediyor.

Baht Oyunu Dizisinde Cinsel Taciz İddiası! Seyirci o sahneden rahatsız oldu! - Resim : 2

İzleyicinin bu sahneye tepkisi ise gecikmedi. Baht Oyunu dizisinde cinsel taciz iddialarını güçlendiren bu sahne sonrası tepkiler sosyal medya paylaşımlarıyla geldi.

İzleyici sahnenin videosunu sosyal medyada paylaşarak tepkisini dile getirdi. Bir izleyici paylaşımında “Şu sapıklık ve taciz sahnesinde kullanılan müziğe bakın hele.
Bir de çıkıp kadına şiddet diye bas bas bağırırlar utanmadan. En beğendiğim yaz işlerinin başındaydı üstelik #bahtoyunu” diye yazdı.

Aynı izleyici sahnenin devamını da “Bu da devamı.. En az önceki sahne kadar rezil ve tehlikeli…
Yazılan diyaloglara bakın hele. Hiç mi utanmadınız be. #bahtoyunu” sözleriyle paylaştı.

Baht Oyunu Dizisinde Cinsel Taciz İddiası! Seyirci o sahneden rahatsız oldu! ile ilgili etiketler Kanal D baht oyunu dizisi baht oyunu cinsel taciz Aytaç Şaşmaz cemre baysel
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.