Baht Oyunu bu hafta neden yok? Baht Oyunu bu akşam neden yayınlanmadı? 6. bölüm ne zaman?

Baht Oyunu bu hafta neden yok diziyi yakından takip edenler tarafından merak edilmekte. Kanal D ekranlarında Salı akşamları yayınlanan Baht Oyunu 6. bölüm ne zaman sorusu gündemde. Peki, Baht Oyunu bu akşam neden yayınlanmadı?

Başrollerinde Aytaç Şaşmaz ile Cemre Baysel’in oynadığı Baht Oyunu, Gerçek aşkı bulmak için önce onu kaybeden, kaybettiği aşkını geri kazanmak için savaşırken fark etmeden yeni bir aşkın kapısını aralayan Ada’nın hikayesini anlatmaktadır.

Salı akşamları saat 20.00’da Kanal D ekranlarında yayınlanan Baht Oyunu 6. bölümü ile ilgili yaşanan son dakika gelişmesi hayranları oldukça üzdü.

Baht Oyunu Bu Hafta Neden Yok?

Baht Oyunu 6. bölümü bu hafta Kurban Bayramı tatili nedeniyle 20 Temmuz 2021 Salı akşamında yayınlanmayacak.

Baht Oyunu bu hafta neden yok? Baht Oyunu bu akşam neden yayınlanmadı? 6. bölüm ne zaman?

Baht Oyunu 6. Bölüm Ne Zaman?

Baht Oyunu 6. bölümü ile gelecek hafta 27 Temmuz 2021 Salı akşamında saat 20.00’da Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

Baht Oyunu Son Bölümde Neler Yaşandı?

Bora yeni içerikler için konu ararken Ada beyaz evlilik fikrini ortaya atar. Bora, Ada’nın fikrini çok beğenir ve hem Tuğçe’den hem Ada’dan bir yazı dizisi hazırlamalarını ister. Tuğçe, Ada’yı metni yazmaması konusunda uyarır ancak Ada ona meydan okur.

Baht Oyunu bu hafta neden yok? Baht Oyunu bu akşam neden yayınlanmadı? 6. bölüm ne zaman? - Resim : 2

Bu sırada Tuğçe, yazı dizisi hakkında araştırma yapmak için göçmen bürosuna gider. Orada Ada ve Rüzgar’ı yakından tanıyan bir isimle tanışır. Ada ve Rüzgar, sırlarının ortaya çıkması tehlikesi karşısında mecburen işbirliği yapmak zorunda kalırlar. Ada, yazarlık maharetini sergileyeceği bu fırsatı iyi değerlendirmek için durmadan çalışır. Tuğçe ise Ada’nın yazmaktan vazgeçmeyeceğini anlayınca planlarını devreye sokar. Böylelikle Ada ve Tuğçe arasındaki rekabet yerini düşmanlığa bırakır. Metinleri Bora’ya teslim edecekleri gün Ada, Tuğçe’nin karanlık tarafıyla yüzleşir.

Baht Oyunu bu hafta neden yok? Baht Oyunu bu akşam neden yayınlanmadı? 6. bölüm ne zaman? ile ilgili etiketler baht oyunu Aytaç Şaşmaz cemre baysel
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.