Bahreyn temasları: KEK toplantısı Mart ayında

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, resmi ziyaret kapsamında Sri Lanka ve Maldivler'in ardından Bahreyn’e geldi. “İkili ilişkilerimizi ele almak ve temaslarda bulunmak üzere beş yıl aradan sonra Bahreyn’deyiz” dedi. İki ülke arasında Karma Ekonomik Komisyon (KEK) toplantısının martta yapılması planlandığı bildirildi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Bahreyn Dışişleri Bakanı Dr. Abdullatif bin Rashid Al Zayani’nin davetine icabetle resmi ziyaret kapsamında Bahreyn’e geldi.

Çavuşoğlu sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, “İkili ilişkilerimizi ele almak ve temaslarda bulunmak üzere beş yıl aradan sonra Bahreyn’deyiz” dedi.

KEK TOPLANTISI MARTTA

Beş yıl aradan sonra Bahreyn Krallığı'na giden Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Abdullatif bin Raşid ez-Zeyyani ile heyetler arası görüşme gerçekleştirdi. İki ülke arasında Karma Ekonomik Komisyon (KEK) toplantısının martta yapılması planlandığı bildirildi.

ÇAVUŞOĞLU'NDAN DEMOKRASİ FIRTINASI: TEMASLARINI TAKİP ETMEK BİLE ZOR!

Çavuşoğlu, Bahreyn’den hemen önce Fransız üsleriyle dolu Hint Okyanusu'ndaki Sri Lanka ve Maldivler’i ziyaret etmiş, Maldivler'de 5 anlaşma birden imzalamıştı.

Bahreyn temasları: KEK toplantısı Mart ayında ile ilgili etiketler Çavuşoğlu bahreyn temas
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.