Bahia'nın takım otobüsüne maç öncesi bombalı saldırı! Hugo Rodallega da yaralılar arasında...

Brezilya güne felaketle uyandı. Nordeste Kupası'nda Serie B ekipleri Bahia ile Sampaio Correa arasında oynanacak karşılaşma öncesi, stada giden Bahia takımının otobüsüne bombalı saldırı düzenlendi. Saldırı sonucu bazı oyuncuların yaralandığı öğrenilirken, Süper Lig'in eski golcüsü Hugo Rodallega'nın da otobüste yaralananlar arasında olduğu belirtildi.

Brezilya Serie B takımlarından Bahia ile Sampaio Correa arasında oynanacak Nordeste Kupası maçı öncesinde akılalmaz bir saldırı meydana geldi. 

Bahia'nın takım otobüsü, karşılaşmanın oynanacağı Fonte Nova Arena'ya giderken bombalı saldırıya uğradı. Araç hasar alırken bazı futbolcular da yaralandı.

"ORADA ÖLEBİLİRDİK, BİR OYUNCUMUZ KÖR OLMAK ÜZEREYDİ"

Bahia Teknik Direktörü Guto Fereira yaşanan korku dolu anları anlattı. Fereira, "Şarapneller iki futbolcumuzu etkiledi. Orada ölebilirdik. Danilo görme yetisini kaybetmek üzereydi. Şimdi hastanede ve tedavi oluyor. Bu aptalca bir şey. İnsanlar bu tür eylemlerin daha iyi performans sergilemeleri için futbolcuları korkuttuğunu düşünüyor. Neden böyle düşnüyorlar, neden böyle davranıyorlar? Sorunlar bu şekilde çözülemez. Takım, Bahia'nın renklerine saygınlık ve profesyonellik adına maça çıkacak." dedi.

SALDIRIYA RAĞMEN TAKIM MAÇA ÇIKTI

Hastaneye kaldırılan kaleci Danilo ile birlikte Matheus ve Marcelo'nun durumlarının iyi olduğu bildirildi. Bu olay yaşansa da Bahia takımı maça çıkma kararı aldı.

Eski Trabzonsporlu golcü Hugo Rodallega'nın formasını giydiği Bahia, Kolombiyalı futbolcunun da gol attığı maçı 2-0 kazandı.

Olay sonrası tüm dünyadan saldırıyı gerçekleştirenler için kınama mesajları geldi.

 

Bahia'nın takım otobüsüne maç öncesi bombalı saldırı! Hugo Rodallega da yaralılar arasında... ile ilgili etiketler Brezilya Saldırı Bahia Hugo Rodallega
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.