Bahçeli'ye en yakın gazeteci en kritik soruyu sordu

İYİ Parti'de FETÖ iddialarının yankıları devam ederken, Gazeteci Orhan Karataş, son yazısında konuya ilişkin önemli noktalara değindi. Karataş, "Adama sormazlar mı, çoğu kurucunuz olan, Milletvekili yaptığınız bu kadar isim neden ağır ve net suçlamalarla yollarını ayırdı? Bunların hepsi kendi iradeleri ile değil de, bir yerlerin işareti veya yönlendirmesi ile mi hareket ediyor? Eğer öyle ise bu kadar kolay yön değiştiren insanlarla yola çıkmak, parti kurmak nasıl mümkün olabildi?" dedi.

İYİ Parti'de taşları yerinden oynatan FETÖ tartışması devam ediyor. Ümit Özdağ’ın FETÖ’cülükle suçladığı İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, Özdağ hakkında suç duyurusunda bulunmuş, konu yargıya taşınmıştı.

Tartışmalar devam ederken Gazeteci Orhan Karataş da yeni yazısında konuya ilişkin önemli noktalara parmak bastı.

BU KADAR KOLAY YÖN DEĞİŞTİREN İNSANLARLA PARTİ KURMAK NASIL MÜMKÜN OLABİLDİ?

Karataş, "Aklın, mantığın, siyasetin, adaletin gereği olan bu yolu izlemek yerine, toplu hücuma geçmek, özellikle de, “üzerimizde oyunlar oynanıyor. Bizden çekiniyor ve içimizden vurmak istiyorlar. Bunların olmasını bekliyorduk,” gibi ipe sapa gelmez açıklamalarla nereye varacağınızı zannediyorsunuz? Adama sormazlar mı, çoğu kurucunuz olan, Milletvekili yaptığınız bu kadar isim neden ağır ve net suçlamalarla yollarını ayırdı? Bunların hepsi kendi iradeleri ile değil de, bir yerlerin işareti veya yönlendirmesi ile mi hareket ediyor? Eğer öyle ise bu kadar kolay yön değiştiren insanlarla yola çıkmak, parti kurmak nasıl mümkün olabildi? Sizi kim biraraya getirdi?" ifadelerini kullandı.

Bahçeli'ye en yakın gazeteci en kritik soruyu sordu ile ilgili etiketler FETÖ İYİ Parti Ümit Özdağ Buğra Kavuncu
GÜNÜN VİDEOSU

Fenerbahçeli futbolculardan Samandıra'da galibiyet üçlüsü!

Süper Lig'in 37. hafta maçında Fenerbahçe deplasmanda Galatasaray'a konuk oldu. Dev derbiyi Sarı-Lacivertliler 1-0 kazanarak şampiyonluk şansını son haftaya taşıdı. Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş, Samandıra'ya gelen taraftarlara galibiyet üçlüsü çektirdi.