Bahçeli'nin Basın Danışmanı Yıldıray Çiçek'ten bomba iddia: Koray Aydın da İYİ Parti'den istifa edebilir!

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin basın danışması Yıldıray Çiçek, Yavuz Ağıralioğlu'nun ardından İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı Ankara Milletvekili Koray Aydın'ın da istifa edeceğini iddia etti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin basın danışmanı Yıldıray Çiçek, Yavuz Ağıralioğlu'nun ardından İYİ Parti'li Koray Aydın'ın da istifa edebileceğini iddia etti. 

"Koray Aydın'ın da önümüzdeki günlerde Kemal Kılıçdaroğlu'nun “Kürt sorununu HDP ile birliğe çözeceğiz” sözünü bahane ederek İP’ten istifa edeceği söyleniyor. " diyen Çiçek, "Yavuz Ağıralioğlu “HDP’nin şantajlarıyla ittifak olmaz” sözünden sonra istifa ettiyse Koray Aydındünden eder zaten!" ifadelerini kullanarak Aydın'ın HDP ile ilgili twitini paylaştı. 

İşte Yıldıray Çiçek'in o paylaşımı

Bahçeli'nin Basın Danışmanı Yıldıray Çiçek'ten bomba iddia: Koray Aydın da İYİ Parti'den istifa edebilir! ile ilgili etiketler Koray Aydın Yavuz Ağıralioğlu
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.