Bahçelievler'deki tekel saldırısının arkasından suç örgütü çıktı! İlk vukuatları değil...

İstanbul Bahçelievler'de tekel bayisine silahlı saldırı düzenleyen kişilerin Barış Boyun suç örgütüne üye olduğu ortaya çıktı. Yakalanan şüphelilerin daha önce de bir çok saldırı olayı gerçekleştirdiği belirtildi.

İstanbul Bahçelievler Soğanlı Mahallesi'nde 2 Şubat Cuma gece saatlerinde bir kişi tekel bayisine gelerek silahla saldırmıştı.

Silahlı saldırı sonrası polis ekipleri çalışma başlattı. Ekiplerin çalışmaları sonucunda silahlı saldırıyı, Barış Boyun'un yönettiği suç örgütünün yaptığı tespit edildi.

Organize Suçlarla Mücadele polislerinin şüphelilerin adresine yaptığı baskında ekipler U.M., K.Ç., M.E.H., F.Y. ve Y.O. ile çocuk yaştaki A.A., B.A. olmak üzere toplamda 7 kişiyi gözaltına aldı. Evde yapılan aramada tabanca ve fişek ele geçirildi.

Şüphelilerin sorgusunda Eyüpsultan, Arnavutköy ve Bakırköy'de de benzer suçlara karıştıkları belirlendi.

Mahkemeye sevk edilen 4 şüpheli tutuklanarak ceza evine gönderilirken 3 şüpheli ise serbest bırakıldı.

Bahçelievler'deki tekel saldırısının arkasından suç örgütü çıktı! İlk vukuatları değil... ile ilgili etiketler saldırı Bahçelievler
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.