Bahçelievler'de tekel bayisine silahlı saldırı! Dehşet anları kamerada...

Bahçelievler'de tekel bayisine gelen yüzü maskeli bir kişi, dükkan sahibi Tayfun K.'ye silahla ateş ederek kaçtı. Tekel bayisine saldırı anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Olay, saat 01.00 sıralarında, Soğanlı Mahallesi Ferhat Sokak'ta bulunan tekel bayisinde meydana geldi.

İş yeri sahibi Tayfun K. içeride oturduğu sırada yüzü maskeli bir kişi, dükkana girip silahla ateş etmeye başladı. Olay yerine otomobille geldiği belirlenen şüpheli, aracına binerek olay yerinden uzaklaştı.

Bahçelievler'de tekel bayisine silahlı saldırı! Dehşet anları kamerada...

Tayfun K.'nin şans eseri bir kurşun yüzünü sıyırırken, diğer kurşun ise yüzünü koruduğu sırada eline isabet etti. Elinden yaralanan Tayfun K., olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

Bahçelievler'de tekel bayisine silahlı saldırı! Dehşet anları kamerada... - Resim : 2

Polis, kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Saldırı anı ise güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, şüphelinin içeriye girerek art arda ateş ettiği ve Tayfun K.'nin eğilerek kendini korumaya çalıştığı görülüyor.

Bahçelievler'de tekel bayisine silahlı saldırı! Dehşet anları kamerada... - Resim : 3

Bahçelievler'de tekel bayisine silahlı saldırı! Dehşet anları kamerada... ile ilgili etiketler Bahçelievler İstanbul

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.