Bahçeli'den sert tepki: TÜSİAD ve işbirlikçi siyasetçiler karşı çıksa da yeni ekonomi programı başarılı olacaktır!

MHP lideri Devlet Bahçeli, TÜSİAD'ın "Genel kabul görmüş iktisat bilimi kurallarına hızla dönülmeli" başlıklı açıklamasına sert tepki gösterdi. "TÜSİAD ve işbirlikçi siyasetçiler karşı çıksa da yeni ekonomi programı başarılı olacaktır!" diyen Bahçeli, "Türk ekonomisi sert kuşatma altındadır. Karşımızdaki tablonun hiçbir ekonomik temeli yok. Yalan siyasetinin orkestra şefi Kılıçdaroğlu'na göre sandık gelirse dolar iner" ifadelerini kullandı.

TÜSİAD'ın yeni ekonomi modelinden vazgeçilmesi gerektiği açıklamaları ardından Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) lideri Devlet Bahçeli sert açıklamalarda bulundu. 

Bahçeli, TÜSİAD'ın açıklamasına tepki göstererek, "TÜSİAD ve işbirlikçi siyasetçiler karşı çıksa da yeni ekonomi programı başarılı olacaktır. TÜSİAD’ın sorunlu açıklaması, Kılıçdaroğlu’nun TÜSİAD’la paslaşması, erken seçim dayatması, fiyat ve döviz kuru artışının siyasileştirilip istismar hattının kurulması kararlılıkla mücadele edilmesi gereken ve sessiz kalınmasının fahiş sonuçlara neden olacağı menfur bir durumdur" dedi.

 

 

İşte Bahçeli'nin açıklaması şöyle:

2022 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanun Teklifiyle 2020 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanun Teklifinin Meclis Genel Kurul görüşmelerine 6 Aralık 2021 Pazartesi günü başlanmıştır.

Bu kapsamdaki yasama çalışmaları nice engellemelere rağmen 12 günde tamamlanmıştır.

Böylelikle mezkur kanun teklifleri Cumhur İttifakı’nın iradesiyle kabul edilerek kanunlaşmıştır.

Plan ve Bütçe Komisyon aşaması da dahil olmak üzere bütçe müzakerelerinin tüm etaplarında bozuk zihniyet siyasetinin, bozguncu zillet siyasetçilerin ortalığı karıştırmak için nasıl çırpındıkları ayan beyan ortaya çıkmıştır.

Herkes mayasına ve meşrebine uygun davranmıştır.

Maalesef TBMM’nde demokrasi ihlalleri, hukuk inkarları, özgürlük istismarları, akıl ikilemleri, ahlak ilkesizlikleri kahredici seviyelerde yaşanmış, zillet ittifakı tarafından yaşatılmıştır.

Ölçü ve ayarlar iyice kaçarak milli iradeye gölge düşürülmüştür.

Bu kapsamda olmak üzere vuslatının 748’inci yıl dönümünde rahmetle andığımız Hz. Mevlana’nın dediği aynen şudur: “Gönül gözün dehlizidir. Gönüle ne gelirse oradan göze gelir ve şekillenir.”

Bahçeli'den sert tepki: TÜSİAD ve işbirlikçi siyasetçiler karşı çıksa da yeni ekonomi programı başarılı olacaktır! ile ilgili etiketler TÜSİAD bahçeli Kılıçdaroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.