Bahçeli'den seçim tarihi açıklaması: Biz seçime hazırız

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Ankara'nın Kızılcahamam ilçesindeki kampında açıklamalarda bulundu. Bahçeli, Seçim tarihi konusunda "Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi nasıl bir değerlendirme yapar onu bekleyeceğiz. Biz seçime hazırız" dedi. İşte detaylar...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Ankara'nın Kızılcahamam ilçesindeki kampında açıklamalarda bulundu.

Bahçeli'den seçim tarihi açıklaması: Biz seçime hazırız

"MUHALEFETİ DİKKATE ALMADAN YOLA DEVAM EDİYORUZ"

MHP lideri, "MHP programı ile cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini karşılaştırdığımızda güfte ile beste örtüşmüştür" dedi.

Bahçeli, başörtüsü için anayasa değişikliği konusunda, "400'ün üzerinde oy ile çıkarsa sağlıklı olur. Olmazsa referanduma gidilir. Muhalefeti dikkate almadan yola devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Cumhur İttifakı'nın genişleyip genişlemeyeceği hakkında konuşan MHP lideri, "İttifaklar genişleyebildikleri kadar genişlesinler" derken, Altılı Masa'ya "6'lı masanın 10 toplantısının sonucu üzerine denklem kurdum. 6 çarpı sıfır eşittir sıfır. Sıfır yutan eleman" eleştirisini getirdi.

"BİZ SEÇİME HAZIRIZ"

Seçim tarihi konusunda da açıklamalarda bulunan Bahçeli, "Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi nasıl bir değerlendirme yapar onu bekleyeceğiz. Biz seçime hazırız" dedi.

 
Bahçeli'den seçim tarihi açıklaması: Biz seçime hazırız ile ilgili etiketler MHP Devlet Bahçeli 2023 Seçimleri Ankara Kızılcahamam
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.