Bahçeli'den Akşener ile muhaliflere çok sert sözler!

MHP lideri Devlet Bahçeli, partiden ihraç edilen Meral Akşener'i yerden yere vurarak o sözlerini hatırlattı. Devlet Bahçeli grup toplantısındaki konuşmasında 'hayır'^kampanyası yürüten diğer muhaliflere de sert çıktı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli grup toplantısında partililere seslendi. Bahçeli, Meral Akşener'i kast ederek, "15 Temmuz'da 'Başbakan olacağım' diye tutturup bağıranlar kazdığınız kuyuya düşeceksiniz." dedi.

İşte Bahçeli'nin sözleri:

Ortadoğu yanarken ülkemiz hiç rahat değildir. FETÖ iblisinin 15 Temmuz darbe kalkışmasının tamiratı arzulanan seviyede değildir. Milli hafızalardan çıkmayacak bu temmuz akşamı, Türk milletinin esarete diz çöktürülmesi planlanmıştır. TBMM bombalanmış, millet kurşulanmış, 248 vatan evladı da şehadet şerbetinden içmiştir.

BAŞBAKAN OLACAĞIM DİYE TUTTURANLAR

Tehlike yakın ve büyüktür. Bir an için varsayalım: Şayet 15 Temmuz başarılı olsaydı kaç vatan evladı katledilecek, kaç vatan evladı yoksulluğa, vatansızlığa sürüklenecekti? Bu sorunun cevabını bilen var mıdır? Böylesi bir felaketi tahayyül eden çıkmış mıdır? 15 Temmuz gerçekleşmiş olsaydı, Türk milletine varlık hakkı tanınacak mıydı? Bir ara 'başbakan olacağım' diye tutturup bağıranlar bu soruya nasıl cevap verecektir? 16 Nisan'ı fırsatçı gibi bekleyenlere sesleniyorum: Halep yolunda deve izi saymayın, kargayı bülbül diye satmaya kalkmayın. Hiç kimse yutmaz. Kazdığınız kuyuya bir kez daha düşeceksiniz.

KURMAK İÇİN UYGUN ZAMAN KOLLADIĞINIZ PARTİNİZLE KARŞIMIZA ÇIKIN DA BOY ÖLÇÜNÜZÜ GÖRELİM!

"Hayır" desek, alayı "Evet" diye gezecektir. CHP ve Perinçek’in kanatlarına sığınıp narkozu yiyenler kimliksizliğin içinde çırpınmaya başladılar.

Kurmak için uygun zaman kolladığınız partinizle karşımıza çıkın da boy ölçünüzü görelim. MHP’yi ele geçirmek için oyun içinde oyun kuranlar, şimdi Türk milliyetçisi maskesiyle sahne alıyorlar. Milliyetçiler sizleri tanıyor, haddinizi bildirmek gün sayıyor.

Bahçeli'den Akşener ile muhaliflere çok sert sözler! ile ilgili etiketler bahçeli akşener muhalifler