Bahçeli'den ABD ve Yunanistan'a sert tepki!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin genel merkezinde düzenlenen bayramlaşma töreninde Yunanistan ve ABD'nin FETÖ'cülere ilişkin skandal karar ve isteklerine sert tepki gösterdi.

Bayramlaşma sırasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bahçeli, "Bir papaz uğruna Türkiye ile ilişkilerini, dostluk ve müttefiklik anlayışını yok farz edebilecek bir hataya düşen Trump'ın kafasında acaba ne vardır? Bunu iyi anlamalıyız. Bu bir papaz meselesi değildir. Türkiye'ye darbe teşebbüsünün arka planı olan ABD, darbeci yoldaşlarını kurtarmak için bunu yapıyor.

Vatandaşlık verilerek kurtarılmaya çalışılan 200'den fazla vatan haini vardır.

Yunanistan'a yakışmayan bir tavırdır. Yunanistan'ın böyle tavırlarla bir gün 9 Eylül'ü hatırlar hale gelmemesini temenni ederim.

Türkiye kaderini Katar'a bağlamış değildir. Katar dost, müslüman bir ülkedir. Katar, karşı küresel güçlerin kuşatması karşısında Türkiye'nin yanında olduğunu göstermiştir. " dedi. 

 

Bahçeli'den ABD ve Yunanistan'a sert tepki! ile ilgili etiketler Devlet Bahçeli mhp genel başkanı mhp'de bayramlaşma
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.