Bahçeli, Türkeş'in açıklamaları için Davutoğlu'nu işaret etti!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, grup toplantısı çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

İşte o açıklamalardan satır başları:

ANAYASA MÜZAKERELERİ

Anayasa değişiklği üzerine AK Parti'nin önerileri bize ulaşmıştı. MHP, değerli bir hukukçu kardeşimizi görevlendirdi, ve AK Parti'nin görevlendirdiği isimle çalışmalar sürüdürldü. Bir iki pürüz de aşıldıktan sonra TBMM Anayasa Komisyonu'na geleceğini umut ediyorum.

Bu pürüzleri inşallah Başbakan ile görüşme ihtimali kuvvetlidir.

TÜRKEŞ'İN AÇIKLAMALARI

Bir kere okudum, değerlendirmeyi AKP Parti'ye bırakıyorum. Özelikle 64'üncü hükümetin kuruluşu sırasında MHP Genel Başkan yardımcısı iken Ahmet Davutoğlu hükümetinin başbakan yardımcısı olma hikayesini Davutoğlu anlatırsa bunu da açıklamış olur.

(Tuğrul Türkeş ne demişti?

TIKLAYIN...

)

OHAL SÜRESİ

15 temmuz darbe girşiminin kökü kazınıncaya, terör örgütleri Türkiye'den atılıncaya kadar OHAL devam etmelidir. OHAL'e desteğimiz tamdır ve devamından yanayız.

Bahçeli, Türkeş'in açıklamaları için Davutoğlu'nu işaret etti! ile ilgili etiketler Devlet Bahçeli MHP AK Parti Ahmet Davutoğlu Tuğrul Türkeş
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.