Bahçeli: HÜDA PAR terörü tümden reddetmiştir

MHP Genel Başkanı Bahçeli, HÜDA Par ile ilgili açıklamalar yaptı. Bahçeli, ''Hür Dava Partisi terörü tümden reddetmiş, hiçbir yasa dışı örgütle bağının olmadığını eğip bükmeden milletimizle paylaşmıştır." ifadelerini kullandı. Kılıçdaroğlu'na tepki gösteren Bahçeli, ''Kılıçdaroğlu ülkemize düşmanlık besleyen, dönem dönem silah ve yumruk gösteren zalimlerin paravan cumhurbaşkanı adayıdır.'' dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den son günlerin en sık konuşulan partilerinde HÜDA PAR'ın Cumhur İttifakı'na katılması sürecinde yaşanan tartışmalara ilişkin dikkat çeken mesajlar geldi. Bahçeli Millet İttifakı'nın adayı, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu da sert sözlerle eleştirdi.

MHP Genel Başkanı Bahçeli, şu ifadeleri kullandı:

"HÜDA PAR'IN HİÇBİR TERÖR ÖRGÜTÜYLE BAĞI OLMADIĞI AÇIKLANMIŞTIR"

"Son günlerde Hür Dava Partisi ekseninde temerküz ve tezahür eden sanal tartışmalar, maksatlı polemikler, Milliyetçi Hareket Partisi'ni hedef alan asılsız ve ahlaksız isnatlar tarafımızca dikkatle takip edilmektedir."

Hür Dava Partisi'nin hiçbir terör örgütüyle bağ ve bağlantısı olmadığı açıklanmış ve muhataplarınca da ifade edilmiştir. Sık sık gündeme taşınan Hizbullah terör örgütünün ise nasıl ve ne zaman çökertildiği malumdur. Bu hususta da ara sıra vermiş olduğu beyanlarla 'emperyalist güçlere karşı oyunu bozacak Türk milletidir' görüşünü paylaşan eski İçişleri Bakanı Sadettin Tantan'ın kamuoyuna açıklama yapması boynunun borcudur.

"HDP'NİN PKK'YI KINADIĞINA KİMSE TANIK OLMADI AMA..."

HDP'nin bir kez de olsa PKK'yı kınadığına, aralarında hiçbir bağın olmadığını itiraf ettiğine hiç kimse, hiçbir millet evladı tanık olmamıştır. Ancak Hür Dava Partisi terörü tümden reddetmiş, hiçbir yasa dışı örgütle bağının olmadığını eğip bükmeden milletimizle paylaşmıştır."

KILIÇDAROĞLU'NA SERT TEPKİ: ZALİMLERİN PARAVAN CUMHURBAŞKANI ADAYI

Kılıçdaroğlu ülkemize düşmanlık besleyen, dönem dönem silah ve yumruk gösteren zalimlerin paravan cumhurbaşkanı adayıdır.

HDP-PKK ile koalisyonu örtbas ediyorlar. Siyasi saplkınlar HÜDA PAR üzerinden kara kampanya yapıyor.

Bahçeli: HÜDA PAR terörü tümden reddetmiştir ile ilgili etiketler Devlet Bahçeli HÜDAPAR
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.