Bahar yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Bahar Evren ve Çağla için harekete geçti! Evren'den net mesaj!

2024 yılında Show TV'de yayınlanan Bahar dizisi bir Türk dram dizisidir. Başrollerini Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın paylaştığı dizi, kaza geçirdikten sonra hayatının iplerini eline alan bir annenin mücadelesini konu alıyor.

Bahar dizisi Demet Evgar (Bahar), Buğra Gülsoy (Evren), Mehmet Yılmaz Ak (Timur), Ecem Özkaya (Seren), Füsun Demirel (Nevra), Elit Andaç Çam (Meryem), Demirhan Demircioğlu (Ufuk), Nil Sude Albayrak (Eylül), Sena Kalıp (Zeynep), Alisa Sezen Sever (Defne) ve Hatice Aslan (Ayşe) karakteri ile dizide yer alıyor.

Bahar dizisinde Bahar, Evren ve Çağla arasını bulmaya çalışıyor. Sevilen dizide yeni bölümde neler yaşanacak? İşte Bahar dizisi yeni bölüm fragmanı...

BAHAR DİZİSİ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

 

Bahar yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Bahar Evren ve Çağla için harekete geçti! Evren'den net mesaj! ile ilgili etiketler Bahar dizisi Show TV Demet Evgar
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.