"Bahar: Uyanmaya Hazır mısın?" dizisi reytinglerde zirveye yerleşti!

SHOW TV'nin Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın? adlı dizisi, izleyicilerin büyük ilgisini çekerek zirveye yerleşti. Yeni bölümüyle milyonları ekranlara kilitleyen dizi, salı akşamı üç farklı kategoride adını zirveye yazdırarak büyük bir etki bıraktı.

‘Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?’ dizisinin ikinci bölümü, ABC1 20+ kategorisinde 9.53 izlenme oranı ve 22.30 izlenme payı elde ederek dikkat çekti. Aynı zamanda AB grubunda 9.00 izlenme oranı ve 24.26 izlenme payına ulaşan dizi, Total'de ise 7.56 izlenme oranı ve 18.22 izlenme payı ile büyük bir başarı elde etti.

11 SAAT 15 DAKİKA BOYUNCA TREND TOPIC LİSTESİNDE KALDI

İzleyenlerin olumlu yorumlarıyla dolu #Bahar etiketi, 11 saat 15 dakika boyunca Türkiye'de trend topic listesinde kaldı. Dizi, ülke sınırlarını aşarak dünya genelinde de 2 saat 40 dakika boyunca trend topic listesinde yer aldı. Ayrıca TT listesinde, Evren (Buğra Gülsoy) ve Timur (Mehmet Yılmaz Ak) karakterlerinin de bulunması, izleyicilerin Bahar’ın hikayesine ne kadar bağlı olduğunu bir kez daha gösterdi.

"Bahar: Uyanmaya Hazır mısın?" dizisi reytinglerde zirveye yerleşti!

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Zorlu bir ameliyatın ardından hastaneden taburcu olan Bahar, evine döndüğünde Nevra ve Timur'un düzenlediği büyük geçmiş olsun kutlamasıyla karşılandı. Ancak, Bahar'ın bu kutlamada yaptığı konuşma, Timur ve Nevra'yı endişelendirdi. "Timur'la aramda bitmiştir, artık Bahar'la ilgilenmeye karar verdim" diyerek duyurduğu değişim, herkesi şaşırttı. Bahar, içinde biriktirdiği duyguları Timur'a tokatla açıklarken, Timur, Bahar'ın bu ani dönüşümünü hastalık sonrası depresyona bağladı. Bahar'ın ev işlerinden kaçınması ve yaptığı büyük alışveriş, Timur'u rahatsız etti.

"Bahar: Uyanmaya Hazır mısın?" dizisi reytinglerde zirveye yerleşti! ile ilgili etiketler Show TV dizi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.