Bahar Öztan'dan müjdeli haber geldi!

Yeşilçam'ın efsane oyuncularından olan Bahar Öztan kanser hastalığının nüksetmesinin sonrasında ameliyata alınmıştı. Gamzeli Güzel olarak bilinen Öztan'dan güzel haber geldi. Bahar Öztan sosyal medya hesabından ameliyatının iyi geçtiğini paylaştı.

 
Bahar Öztan, kanser hastalığının nüksetmesinin ardından dün 12 saat süren bir ameliyata alındı.
 
Öztan, ameliyat öncesi dua istemiş ve sosyal medya hesabından şunları söylemişti: “Sevdiklerim ve sevenlerim hayırlı akşamlar diliyorum sizlerle sayfamda her zaman pozitif videolar resimler kullanıyorum benim ruhuma da iyi geliyor sizlerinde ruhuna iyi gelsin diye ama bazen hayatta gerçekler var benim hastalığım ben de tekrardan nüksetti ben hiç Üzülmüyorum kendimi hazırladım her türlü güçlüğü yenmeye Allah kısmet ederse yarın sabah saat 8:00´de ameliyata gireceğim önce Allah´a sonra doktorlara sonrada siz sevdiklerimin dualarına ihtiyacım var sizi çok ama çok seviyorum. Sevgiyle kalın”
 
MÜJEDELİ PAYLAŞIM GELDİ
 
 
Bahar Öztan bugünkü sosyal medya paylaşımdan ise ameliyatın iyi geçtiği müjdesini verdi.
 
Bahar Öztan'dan müjdeli haber geldi!
Bahar Öztan'dan müjdeli haber geldi! ile ilgili etiketler hastalık Sosyal Medya bahar oztan
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.