Bahar Öztan tekrar hastaneye kaldırıldı!

Ünlü oyuncu Bahar Öztan, taburcu olmasına rağmen kendisini iyi hissetmeyince hastaneye geri döndü.

Yumurtalık kanserinin nüksetmesi nedeniyle geçen günlerde ameliyat masasına yatan 'Yeşilçam'ın gamzeli güzeli' Bahar Öztan, taburcu olmasına rağmen kendisini iyi hissetmediği için yeniden hastaneye kaldırıldı.Halsizlik yaşadığı ve iştahı kapandığı için hastaneye tekrar yattığını söyleyen oyuncu, "Ağır bir ameliyattan çıktıktan sonra, her şeyin yan etkisi olabiliyor. O yüzden dört gün sonra yeniden hastaneye döndüm. Ona göre serum ve ilaç veriyorlar. Tam iyi olmadan çıkmamak gerekiyormuş" dedi.

5a0c10a167b0a9d1f82a67a3

Durumunun iyiye gittiğini anlatan Bahar Öztan, "Ameliyat 13 saat sürdü. Uzun sürmesi iyi, çünkü tümünü temizliyorlar. Hafta sonuna doğru taburcu olacağım gibi görünüyor. Sonrasında kemoterapiye başlayacağız. İnşallah yaz ayında iyileşmiş olacağım" diye konuştu.Oyuncu, kaldığı hastanedeki hemşirelerle çektirdiği fotoğrafı Instagram hesabından paylaşarak, "Tüm hastalara acil şifalar diliyorum" yazdı.

Bahar Öztan tekrar hastaneye kaldırıldı! ile ilgili etiketler Hastane Ameliyat kanser bahar oztan
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.