Bahar dizisi yeni bölüm fargmanı yayınlandı! Bahar Timur'un diğer ailesini öğreniyor mu? Bahar'ın Timur'a tepkisi olay yaratacak!

Bahar dizisi yeni bölüm için gün sayıyor. İlk bölümünden itibaren reyting başarısı oldukça yüksek olan Bahar dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Sevilen dizi Bahar'da Timur'un yalanları ve sahtekarlığı bir kez daha ortaya çıkıyor. İşte o nefes kesen fragman...

Bahar dizisi her Salı saat 20.00'de ekranlara geliyor. Show TV'nin en iddialı dizisinin başrollerinde Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Hatice Aslan rol alıyor. Peki Bahar dizisinin yeni bölümünde neler yaşanacak? Bahar dizisinde Bahar Timur'dan intikamını nasıl alacak?

BAHAR DİZİSİNDE YENİ FRAGMAN YAYINLANDI

 

BAHAR DİZİSİ 2. FRAGMAN YAYINLANDI

Timur: Bahar'ın işi şimdi bitti

 

BAHAR DİZİSİ YENİ BÖLÜM ÖNİZLEME YAYINLANDI

Bahar dizisi yeni bölüm fargmanı yayınlandı! Bahar Timur'un diğer ailesini öğreniyor mu? Bahar'ın Timur'a tepkisi olay yaratacak! ile ilgili etiketler Bahar dizisi Demet Evgar Buğra Gülsoy
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.