Bahar Candan'ın yeni hali Oburiks'e benzetildi!

Katıldığı 'İşte Benim Stilim' programıyla adını duyuran Bahar Candan, sosyal medya hesabından paylaştığı göbekli fotoğraflarıyla film karakteri Oburiks'e benzetildi.

Moda programındaki hareketleriyle, kavgalarıyla ve Murat Boz ile yakalanmasıyla adını duyuran Bahar Candan sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla dikkatleri çekti. Bahar Candan'ın kilolu hali ve göbeği görenleri şaşırttı.

Candan'ın paylaşımlarına yorum yapan bazı takipçileri ünlü ismi çizgi roman karakteri Oburiks'e benzetti. Candan'ın bir takipçisi fotoğrafa, "Ya bu ne böyle gerçekten komik görünüyor." yorumunu yaptı. Başka bir takipçisi ise, "Çizgi film karakteri Oburiks'e benzemiş." yorumunu yaptı.

Bahar Candan'ın yeni hali Oburiks'e benzetildi!

ALEYNA TİLKİ BANA ÖZENİYOR DEMİŞTİ

Candan, geçtiğimiz günlerde "Aleyna, benim giydiklerimi giyiyor, sürekli beni takipte' demişsin öyle mi düşünüyorsun?" sorusu üzerine açıklama yapan Bahar Candan, "Giysilerimi görünce öyle düşünüyorum. Örneğin bir markaya ait montum ve taytım vardı insan görünce düşünüyor yani. Çokta ünlü bir kız takip ediyorum." ifadelerini kullanmıştı.

Bahar Candan'ın yeni hali Oburiks'e benzetildi! ile ilgili etiketler Bahar Candan
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.