Bahar Candan'ın üstsüz görüntüsü olay oldu!

Bahar Candan'ın üstsüz görüntüsü olay oldu! Moda programı ile adını duyuran Bahar Candan sosyal medya paylaşımları ile adından söz ettiriyor. Candan'ın üstsüz paylaşımını takipçileri ile paylaştı.İşte o görüntü...

Bahar Candan'ın üstsüz görüntüsünü sosyal medyada paylaştı. Paylaşımları ile sosyal medyada dikkat çeken Bahar Candan, moda programı ile adını duyurdu. Candan'ın paylaşımı ise gündemde araştırılmaya başlandı. İşte Bahar Candan'ın dikkat çeken üstsüz paylaşımı...

Bahar Candan'ın üstsüz görüntüsü olay oldu!

Katıldığı moda yarışmasında gerek konuşmalarıyla gerekse tavırlarıyla adından söz ettiren Bahar Candan, sosyal medya hesabından takipçilerini şoke eden bir paylaşım yaptı.

PAYLAŞIMLARIYLA ADINDAN SÖZ ETTİRİYOR

Sıra dışı paylaşımları ve videolarıyla sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden olan Bahar Candan bir skandal paylaşımın daha altına imza attı.

ÜSTSÜZ POZUYLA İSYAN ETTİRDİ

Konuşma tarzıyla çok eleştirilen Candan. Instagram hesabından kırmızı saten şortu ve üstsüz pozuyla takipçilerine isyan ettirdi.

ERKEĞE BENZETTİLER

Bahar Candan'ın paylaşımını gören takipçileri, Candan'ı erkeğe benzetti.

 

Bahar Candan'ın üstsüz görüntüsü olay oldu! ile ilgili etiketler Bahar Candan
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.