Bahar Candan'ın Instagram hesabını gizlemesi "Murat Boz aldattı" iddialarını doğrular nitelikte! / VİDEO

Murat Boz ve Eser Yenenler , dün gece Nihal - Bahar Candan kardeşlerle buluştu. Sabaha kadar süren eğlencenin ardından Bahar Candan Instagram hesabını gizledi. Bu olay ihanet iddiaları hakkında akıllarda soru işareti bıraktı.

Ünlü popçu, oyuncu arkadaşı Eser Yenenler’le bir araya geldi. İkiliye gecede “İşte Benim Stilim” yarışmasıyla ünlenen Nihal ve Bahar Candan kardeşler ile Özge Bitmez adlı kadın da eşlik etti.

Sabaha kadar süren parti bitimi villadan ayrılan Candan kardeşler ile Bitmez, karşılarında muhabirleri görünce büyük şok yaşadı. Bu sırada sitenin güvenlik görevlileri basın mensuplarını tehdit etti. Gazetecilerin geldiğini öğrenince kapıdan geri dönen Murat Boz ise geceyi Eser Yenerler'in evinde geçirdi.

Olay çok geçmeden magazin gündemine bomba gibi düştü. Yaşanan bu olayın ardından popüler olmak için o kadar çaba sarf eden Bahar Candan'ın Instagram hesabını gizlemesi ihanet iddialarını kuvvetlendirdi.

KÖTÜ YORUMLARDAN MI ÇEKİNDİ!

asdadasdadasdas

BAHAR CANDAN KİMDİR?

İşte Benim Stilim yarışmasıyla adını duyuran, konuşma tarzı ve ağlamasıyla çok konuşulan isimlerinden biri olan yarışmacı Bahar Candan 1988 yılında doğdu. Yarışmacının daha önceki sezonlarında yarışan, ayrıca Survivor Gönüllüler kadrosunda yer alan Nihan Candan'ın kız kardeşidir. Aslen Mersin'li olan ancak İstanbul'da yaşamını sürdüren Bahar Candan, Eğitimine Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde devam etmektedir. İvana Sert, Nur Yerlitaş ve Kemal Doğulu'nun yaptığı İşte Benim Stilim'in 2016 sezonunda da yer alan yarışmacı, İşte Benim Stilim'de finale kadar çıkmayı başaran ancak birinciliği son anda kaçıran iddialı yarışmacı, stil iddiasını devam ettirebilmek adına yarışmaya tekrar katıldı.

Bahar Candan 'Dondurma Gibisin' isimli şarkısı ve ağlama şekliyle sık sık gündeme geliyor. Şarkıyı ilk olarak İşte Benim Stilim podyumunda söyleyen Bahar Candan fenomen olmaya emin adımlarla ilerliyor.

Bahar Candan'ın Instagram hesabını gizlemesi "Murat Boz aldattı" iddialarını doğrular nitelikte! / VİDEO ile ilgili etiketler Murat Boz Bahar Candan İhanet instagram gizledi murat boz aldattı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.