Bahar Candan'dan bornozlu paylaşım! Bahar Candan'ın bornoz stili ne?

Cesur paylaşımlarıyla sosyal medya ve magazin gündemindeki yerini koruyan televizyon ünlüsü Bahar Candan, Instagram akımına katıldı. Bahar Candan'dan bornozlu paylaşım! Bahar Candan'ın bornoz stili ne? Çok konuşulan paylaşım haberimizde...

"Dondurma Gibisin" şarkısıyla gündemden düşmeyen ve cesur paylaşımlarıyla çok konuşulan Bahar Candan, sosyal medyanın ilginç akımlarından biri olan bornozlu fotoğraf paylaşma modasına dahil oldu. Bahar Candan'dan bornozlu paylaşım! Bahar Candan'ın bornoz stili ne? O görüntüler ve son gelişmeler bu haberde toplandı.

Bahar Candan'dan bornozlu paylaşım! Bahar Candan'ın bornoz stili ne?

BAHAR CANDAN'DAN BORNOZLU PAYLAŞIM
Cesur paylaşımlarıyla sosyal medya ve magfazin gündemindeki yerini koruyan televizyon ünlüsü Bahar Candan, Instagram akımına katıldı.

"Dondurma Gibisin" şarkısıyla gündemden düşmeyen ve cesur paylaşımlarıyla çok konuşulan Candan, sosyal medyanın ilginç akımlarından biri olan bornozlu fotoğraf paylaşma modasına dahil oldu.

BAHAR CANDAN'IN BORNOZ STİLİ
Bahar Candan bornozlu sosyal medya paylaşımına, "İşte Benim stilim" notunu ekledi. Candan'ın paylaşımını yoruma kapatması ise dikkatlerden kaçmadı.

Bahar Candan'dan bornozlu paylaşım! Bahar Candan'ın bornoz stili ne? - Resim : 2

Bahar Candan'dan bornozlu paylaşım! Bahar Candan'ın bornoz stili ne? - Resim : 3

Bahar Candan'dan bornozlu paylaşım! Bahar Candan'ın bornoz stili ne? - Resim : 4Bahar Candan'dan bornozlu paylaşım! Bahar Candan'ın bornoz stili ne? - Resim : 5

Bahar Candan'dan bornozlu paylaşım! Bahar Candan'ın bornoz stili ne? - Resim : 6

Bahar Candan'dan bornozlu paylaşım! Bahar Candan'ın bornoz stili ne? - Resim : 7


ÜSTSÜZ POZ VERMİŞTİ
Tarışma bittikten sonra ise sosyal medya paylaşımlarıyla konuşulan Candan, paylaştığı üstsüz poz ile sosyal medyayı karıştırdı.Şezlongda üstüne sadece havlu atan Candan'ın fotoğrafına kısa sürede beğeni yağdı.

İşte Bahar Candan'ın o paylaşımı;

Bahar Candan'dan bornozlu paylaşım! Bahar Candan'ın bornoz stili ne? - Resim : 8


BAHAR CANDAN
İşte Benim Stilim yarışmasıyla adını duyuran Bahar Candan, 17 Şubat 1998 yılında İstanbul'da doğdu. Aslen Yardımcı Doçent Doktor Hakan Candan’ın ortanca kızı olan Bahar Candan, Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesi 2. sınıfta okuyor ve avukat olmak istiyor. Sesi, tarzı ve kendine has kişiliğiyle sık sık magazin sayfalarına konu olan Bahar Candan, Elizitm isimli Instagram hesabında iddialı paylaşımlarda bulunuyor. Instagram hesabının sadece elitlere yönelik olduğunu dile getiren Bahar Candan, sık sık bahsettiği babasını ise şu sözler anlattı: “Babam eğitimci olmasının yanında dinini yaşayan biri. Namaz kılan, oruç tutan, düşünceleri muhafazakâr bir insan."

NİHAL CANDAN
Asıl adı Gülnihal Candan olan 20 yaşında olan Nihal Candan Mersin'de dünyaya gözlerini açtı. Beykent üniversitesinde Hukuk fakültesinde öğrenciliğine devam ediyor. Yapılan röportajlarda alışveriş yapmayı çok sevdiğini ifade eden Candan, her ay 1000 TL'yi alışverişe ayırdığını ifade etmektedir. İşte benim stilim programından Survivor'a transfer olan isim, İşte Benim Stilim'de en çok gerginlik oluşturan kişilerden biriydi. Sürekli diğer yarışmacılarla sert tartışmalar yaşayan Nihal, 11. haftada elenerek yarışmadan gitmişti. Fİziksel özelliklerine bakıldığında, 1,65 metre boyunda olan yarışmacı, 56 kiloya sahip. Survivor'a giderken yaptığı çekimde 'Niye aç kalmaktan korkayım ki ben zaten rejim yapıyorum' diyen Nihal Candan adadaki ikinci gününde açlık ve karanlık yüzünden ağlamıştı.

 

Bahar Candan'dan bornozlu paylaşım! Bahar Candan'ın bornoz stili ne? ile ilgili etiketler Bahar Candan bornozlu paylaşım bahar candan'ın bornoz stili
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.