Bahar Candan neden elendi? Doya Doya Moda Bahar Candan elendi mi, neden yok?

Doya Doya Moda yarışmasının en çok konuşulan isimlerinden birisi olan Bahar Candan’ın elenmesi en çok konuşulan hadiselerden birisi oldu. Peki, Bahar Candan neden elendi?

Doya Doya Moda yarışmasında Bahar Candan elendi mi sorusunun yanıtı izleyenler tarafından araştırılmakta. Şu ana kadar Doya Doya Moda yarışmasının favorileri arasında gösterilen Bahar Candan, yeni bölümde yer almayınca bir anda herkeste bu durum merak uyandırmaya başladı. Peki, Doya Doya Moda Bahar Candan elendi mi, neden yok?

DOYA DOYA MODA’DA KİM ELENDİ?

Doya Doya Moda'da kolyeyi kazanan isim Ceren oldu. Doya Doya Moda’da Ayşegül ve Gülnaz arasından elenen isim Gülnaz oldu.

İşte bugün alınan puanlar

Ayşegül 23

Ceren 30

Bahar 27

Birben 22

Özde 24

Rabia 27

Gülnaz 13

Bahar Candan yeni bölümde neden yok sorusu ile gündemde yer alıyor. Doya Doya Moda yarışmasında geçtiğimiz hafta erkekler kategorisinde pota olmadı. Dolayısıyla eleme yapılmadı ancak Ahmet izin alarak yarışmadan ayrıldı. İzni bittikten sonra yarışmaya devam edecek. Seray Sever açıklamasında bu hafta Bahar ve Selin'in elendiğini de açıkladı.

 

Bahar Candan neden elendi? Doya Doya Moda Bahar Candan elendi mi, neden yok? ile ilgili etiketler Bahar Candan Doya Doya Moda
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.