Bahar Candan tekme tokat kavga etti!

İşte Benim Stilim yarışması ile tanınan Bahar Candan sosyal medya paylaşımları ile de adından söz ettiriyor. Candan, şimdi ise bir kavga videosu ile gündeme geldi.Bahar Candan'ın kavga ettiği video sosyal medyada konuşuluyor. İşte Bahar Candan'ın kavga ettiği görüntüler...

Sosyal medyada  bugün konuşulan konulardan biri ise Bahar Candan'ın kavga videosu oldu. Candan'ın olay yaratan kavga görüntüleri ile ilgili açıklama yaptı. O görüntüler ise gündemde araştırılan konular arasında. İşte Bahar Candan'ın kavga videosu...

 İşte Benim Stilim adlı moda yarışmasıyla ünlenen ardından da şarkı çalışması yapan Bahar Candan'ın önceki yıllara ait bir videosu ortaya çıktı. Bahar Candan videoda karşısında oturan bir arkadaşı ile ayağını salladığını gerekçe göstererek kavga ediyor.

Videonun ardından açıklama yapan Bahar Candan "Olay 2.5 yıl önce yaşandı ve bugün yayıldı, kız kardeşim gibi sevdiğim Melisa 13 yaşındayken anneme küfretmişti o sebeple kavga ettik" dedi.

BAHAR CANDAN KİMDİR?

İşte Benim Stilim yarışmasıyla adını duyuran Bahar Candan, 17 Şubat 1998 yılında İstanbul’da doğdu.Bahar Candan, Yardımcı Doçent Doktor Hakan Candan'ın ortanca kızı. Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesi 3. sınıfta okuyor ve avukat olmak istiyor.

 

Bahar Candan tekme tokat kavga etti! ile ilgili etiketler Bahar Candan Kavga
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.