Bahar Candan direk dansı ile sosyal medyayı salladı!

Bahar Candan'ın direk dansı videosu sosyal medyayı salladı. İşte Benim Stilim yarışmasıyla adını duyuran Bahar Candan, 17 Şubat 1998 yılında İstanbul'da doğdu. Hayranları ise bu videoyu araştırmaya başladı. Aslen Yardımcı Doçent Doktor Hakan Candan’ın ortanca kızı olan Bahar Candan, Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesi 2. sınıfta okuyor.

Bahar Candan'ın direk dansı hayranları tarafından merak ediliyor. Adını İşte Benim Stilim yarışması ile duyuran Candan, 1998 yılında dünyaya geldi. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla adından söz ettiren Candan, direk dansını paylaştı. İşte, Bahar Candan'ın direk dansı videosu...

Bahar_Candan_direk_dans_videosu__Instagram_striptiz_videosus

BAHAR CANDAN KİMDİR?

İşte Benim Stilim yarışmasıyla adını duyuran Bahar Candan, 17 Şubat 1998 yılında İstanbul'da doğdu. Aslen Yardımcı Doçent Doktor Hakan Candan’ın ortanca kızı olan Bahar Candan, Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesi 2. sınıfta okuyor ve avukat olmak istiyor. Sesi, tarzı ve kendine has kişiliğiyle sık sık magazin sayfalarına konu olan Bahar Candan, Elizitm isimli Instagram hesabında iddialı paylaşımlarda bulunuyor. Instagram hesabının sadece elitlere yönelik olduğunu dile getiren Bahar Candan, sık sık bahsettiği babasını ise şu sözler anlattı: “Babam eğitimci olmasının yanında dinini yaşayan biri. Namaz kılan, oruç tutan, düşünceleri muhafazakâr bir insan."

DİREK DANSI VİDEOSU SOSYAL MEDYAYI SALLADI

Candan kardeşlerden Bahar, Instagram hesabından direk dansı yaptığı anların videosunu paylaştı. Bahar paylaştığı video ile yine çok konuşulacağa benziyor.

TV8 ekranlarında yayınlanan İşte Benim Stilim yarışması ile ünlenen Bahar Candan, paylaştığı videolarla çok konuşulmuştu. Bahar videolarına bir yenisini daha ekledi.

DİREK DANSI YAPTI

Murat Boz ve Eser Yenenler ile gecelerde yakalanan Candan kardeşler epeyce konuşulmuştu. Bahar Candan bu kez de Instagram'dan direk dansı yaptığı anları paylaştı.

İşte Bahar Candan'ın o görüntüsü;

iste-benim-stilim-yarismasi-ile-unlenen-bahar-10673787_319_m

İŞTE BENİM STİLİM YARIŞMASI

İşte Benim Stilim (eski adıyla Bu Tarz Benim), Production House tarafından yapılan moda yarışması programı. Öykü Serter tarafından sunulan yarışmanın jüri koltuğunda Nur Yerlitaş, Kemal Doğulu, Ivana Sert ve sadece eleme geceleri olmak üzere Uğurkan Erez ve Kerimcan Durmaz bulunmaktadır. Yarışma formatına göre eleme geceleri bir konuk jüri ile yapılır. (All Star sezonunda ise eleme gecelerinde konuk jüri alınmamıştır.)

İlk olarak Bu Tarz Benim adıyla Show TV'de 15 Eylül 2014 tarihinde yayınlanmaya başlayan yarışma, yapımcı şirketin kanalla olan sözleşmesini feshederek[1]Tv8 ile anlaşması sonucunda 12 Ocak 2015'te ikinci sezonu ile Tv8'de yayınlanmaya başlamıştır. Ancak Show TV'nin Joker Yapım ile aynı adla bir program hazırlaması nedeniyle davalık olmuş, mahkeme kararı sonucu adını değiştirmek zorunda kalmış ve yayınına İşte Benim Stilim olarak devam etmiştir.

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu, 23-24 Ocak 2015 tarihlerinde yayınlanan programla ilgili yarışma formatından çıkılarak reyting uğruna insan onurunun hiçe sayıldığı gerekçesiyle kanala ceza kesti.[3]İşte Benim Stilim programı 3 Nisan 2015'te, 2.Sezon bittikten sonra 3.Sezon ile ekranlara geldi. 12 Haziran 2015 tarihinde biten 3.Sezon ile program bir süre boyunca aralığa girdi. 31 Ağustos 2015 tarihinde 4.Sezon (All-Star) olarak başlayan program 25 Aralık 2015'te büyük final yapıp sona erdi. Ardından 1 Ocak 2016'da başlayan İşte Benim Stilim 2016'da Nur Yerlitaş ve Kemal Doğulu programdan ayrıldı.Yerlerine ise Neslihan Yargıcı ve Hakan Akkaya geldi. Bu sezonda ünlüler yarıştı fakat düşük reytingler dolayısıyla 5 hafta süren yarışma 5 Şubat 2016'da sona erdi ve 8 Şubat 2016'da 6.sezon başladı. Reyting için Neslihan Yargıcı'nın yerine Nur Yerlitaş İşte Benim Stilim'e geri döndü. 8 Nisan 2016'da 6.sezon sona erdi ve program tekrar bir süre boyunca aralığa girdi. 21 kasım 2016 da Kemal Doğulu dönerek 7.sezon başladı gala geceleri Kerimcan Durmaz katıldı.

Bahar Candan direk dansı ile sosyal medyayı salladı! ile ilgili etiketler Bahar Candan direk dansı işte benim stilim bahar candan direk dansı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.