Bağdat'da siyasi gerginlik büyüyor! Yeşil Bölge'ye girmek isteyen Sadr destekçilerine ateş açıldı

Bağdat'ta başlayan siyasi gerginlik, büyüyerek devam ediyor.  Sadr Hareketi lideri Mukteda es-Sadr destekçilerinin Yeşil Bölge'ye girmeye çalıştığı görülen videoda, polis ateş açarak karşılık veriyor.

Irak’ın başkenti Bağdat’ta Sadr Hareketi lideri Mukteda es-Sadr'ın destekçileri, Tahrir Meydanı’nda toplandı.

İran destekli Şii siyasi çatı kuruluş Koordinasyon Çerçevesi’nin başbakan adayı Muhammed Şiya Sudani’yi protesto eden grup, Yeşil Bölge’yi basmak için beton bariyerleri yıkmaya başladı.

Bağdat'da siyasi gerginlik büyüyor! Yeşil Bölge'ye girmek isteyen Sadr destekçilerine ateş açıldı

POLİS ATEŞ AÇIYOR

Sosyal medyaya düşen videolar ise tüyler ürprten cinsten oldu. Sadr yanlılarının yeşil bölgeye geçmeye çalıştığı videoda polisin ateş açtığı görülüyor.

Sosyal medyada bu videolar dolaşırken, Bağdat'da siyasi krzin büyüyeceğine de işaret ediliyor. 

 

Bağdat'da siyasi gerginlik büyüyor! Yeşil Bölge'ye girmek isteyen Sadr destekçilerine ateş açıldı ile ilgili etiketler Bağdat polis yeşil alan Sadr Hareketi lideri Mukteda es-Sadr ateş
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.