Bağcılar'da yürekleri ağza getiren anlar: Minibüs, ölüme davetiye çıkardı!

Bağcılar'da ağzına kadar dolu bir minibüste vatandaşlar kapıdan sarkarak yolculuk yaptı. Yürekleri ağza getiren o anlar saniye saniye kameralara yansırken, umursamaz minibüs şoförü ve yolcular hayatlarını hiçe sayarak yoluna devam etti.

Olay, dün akşam saatlerinde Bağcılar İstoç mevkisinde meydan geldi.

Akşam vatandaşların iş çıkış saatinde minibüse kapasitesinden fazla yolcu alan bir minibüs şoförü yürekleri ağza getirdi. Vatandaşların üst üste kapılara asılarak yolculuk ettiği minibüs adeta ölüme davetiye çıkardı.

Bağcılar'da yürekleri ağza getiren anlar: Minibüs, ölüme davetiye çıkardı!

TEHLİKELİ ANLAR SANİYE SANİYE KAMERADA

Yaşanan bu anlar ise yolda seyir halinde bulunan başka bir vatandaş tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntüler de minibüs şoförünün kapasitesinin çok üzerinde yolcu aldığı ve yolcuların minibüsün açık kapısında basamaklar da asılarak gittiği görülüyor.

Bağcılar'da yürekleri ağza getiren anlar: Minibüs, ölüme davetiye çıkardı! - Resim : 2

Bağcılar'da yürekleri ağza getiren anlar: Minibüs, ölüme davetiye çıkardı! ile ilgili etiketler Bağcılar Minibüs Trafik yolcu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.