Bağcılar'da yangın: İstanbul Valiliği acı haberi verdi

İstanbul Bağcılar'da Matbaacılar Sitesi'ndeki bir iş yerinin çatısında yangın çıktı. Yangın, çok sayıda itfaiye ekibinin müdahalesi ile kontrol altında alındı. Yangında 1 itfaiye eri hafif şekilde yaralandı, bir kişi işe hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre, Bağcılar Matbaacılar Sitesi D Blok'ta bulunan 3 katlı bir iş yerinde saat 16.00 sıralarında yangın çıktı. İş yerinin deposunda bulunan ambalaj malzemeleri ve matbaacılıkta kullanılan kimyasalların tutuşmasıyla yangın kısa sürede büyüdü.

BİR KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ, BİR İTFAİYE ERİ YARALANDI

Olay yerine çevre ilçelerden çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangının bitişikteki iş yerlerine sıçramasını engellemek için çaba sarf eden itfaiye erleri, zaman zaman zor anlar yaşadı. Yangın sırasında yaşanan ufak patlamalarda 1 itfaiye eri hafif şekilde yaralandı. 

Yangın sırasında mahsur kalan bir kişi ise hayatını kaybetti.

Bağcılar'da yangın: İstanbul Valiliği acı haberi verdi

Valilikten yapılan açıklamada, "Bağcılar İlçesi Yüzyıl Mahallesi Matbaacılar Sitesi'nde, içinde kimyasalların bulunduğu işyerinde çıkan yangında bir kişi hayatını kaybetmiş, bir itfaiye eri ise yaralanmıştır. Hastaneye kaldırılan itfaiye erinin hayati tehlikesi bulunmamaktadır. Yangın kontrol altına alınmış olup soğutma çalışmaları devam etmektedir" denildi.

 

Bağcılar'da yangın: İstanbul Valiliği acı haberi verdi ile ilgili etiketler Yangın Bağcılar İstanbul
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.