Bağcılar'da korkunç olay! Benzin dolu bidonla binanın giriş katını ateşe verdi! O anlar kamerada

4 Ocak'ta Bağcılar'da elindeki benzin dolu bidonla bir binanın önüne gelen şüpheli, benzini dökerek binanın girişi katını ateşe verdi. O anlar kameralara yansıdı.

Olay, 4 Ocak Çarşamba Günü 04.10 sıralarında Fevziçakmak Mahallesi'nde meydana geldi. Alkollü olduğu öğrenilen bir kişi, elindeki benzin dolu bidonla bir binanın önüne geldi. Bidondaki benzini döken kişi, elindeki çakmakla ateşe vererek olay yerinden uzaklaştı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürdü. Olayla ilgili çalışma başlatan polis ekipleri çevredeki güvenlik kameralarını inceledi. Yapılan çalışmalar sonucunda binayı kundaklayan şüphelinin S.A. (20) olduğu tespit edildi. S.A. 6 Ocak Cuma günü yakalandı. S.A.'nın 17 suçtan kaydı olduğu öğrenildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen S.A. çıkarıldığı mahkemece adli kontrolle serbest bırakıldı. 

(DHA)

Bağcılar'da korkunç olay! Benzin dolu bidonla binanın giriş katını ateşe verdi! O anlar kamerada ile ilgili etiketler kundaklama Bağcılar
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.