Doğalgaz borusunu keserek patlamasına neden olmuştu, tutuklandı

İstanbul Bağcılar'da bir apartman dairesinde doğalgaz borusunu keserek patlamaya neden olduğu iddia edilen şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Suçlamaları kabul etmeyen zanlı, "Ailem ve akrabalarım hep birlikte hareket etmişler." dedi.

İstanbul'un ilçesi Bağcılar'a bağlı Barbaros Mahallesi 203. Sokak'ta, 31 yaşındaki Murat Ç., dün yaşadığı dairenin doğalgaz borusunu kesmişti. Şüpheli boruyu kestikten sonra olay yerinden ayrılırken, binada patlama meydana geldi.

Patlamada ölen ya da yaralanan olmazken, maddi hasar oluşmuştu. Patlamaya neden olduğu iddia edilen Murat Ç., emniyetteki işlemlerinin ardından bugün sabah saatlerinde Bakırköy Adliyesi’ne sevk edildi. Şüpheli adliyedeki işlemlerinin ardından ‘yakarak yakıcı ve patlayıcı madde kullanarak mala zarar verme’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İFTİRA ATILDIĞINI SÖYLEDİ

İfadesinde kendisine iftira atıldığını söyleyen Murat Ç., “Suçlamaları kesinlikle kabul etmiyorum. Babam yeni eşi ile 1. katta oturmaktadır. Ben annemle yaşıyorum ancak ablam doğum yaptığı için annem onun yanına gitti. Akrabalarım evimin anahtarını yaptırmışlar, benim rızam dışında evime giriyorlardı. Benim telefonuma yükledikleri program ile nerede olduğumu, ne yaptığımı öğrenmişler. Babam dahil hepsinin üst katta olduğunu öğrendim. Akrabalarım ile aramda bir husumet olduğu için kendileri bana iftira atmaktadır. Bu olayı da kesinlikle kendilerinin yaptıklarını ve benim üzerime attıklarını düşünüyorum. Bu binada daha fazla kalamayacağım için çantamı alıp çıktım. Bina girişinde beklediğim esnada nereye gideyim diye düşünürken patlama sesi geldi. Ben korktuğum için oradan uzaklaştım. Öğrendiğim kadarıyla doğalgaz borusunu kesip ateşe vermişler. Ailem ve akrabalarım hep birlikte hareket etmişler. Ben kesinlikle doğalgaz borusunu kesip ateşe vermedim” dedi.

İHA

Doğalgaz borusunu keserek patlamasına neden olmuştu, tutuklandı ile ilgili etiketler Bağcılar patlama doğalgaz borusu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.