Bağcılar'da atılan havai fişekler yangın çıkardı! 3 bina alev alev yandı

İstanbul'un ilçesi Bağcılar'da atılan havai fişekler nedeniyle çıktığı iddia edilen yangın bitişik yapılara sıçradı. İki metruk binanın çatılarının da alev alev yandığı yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

İstanbul'un Bağcılar ilçesindeki Kirazlı Mahallesi 1147 Sokak'ta, saat 22.00 sıralarında yangın çıktı.

Atılan havai fişeğin düşmesiyle çatının tutuştuğu iddia edilen yangında yükselen alevler bitişik olan 3 katlı iki metruk binanın çatısını sardı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek kısa sürede kontrol altına aldı. Yangına ilişkin soruşturma başlatıldı.


"ARKA TARAFTA HAVAİ FİŞEK ATIYORLARDI"

Yangına şahit olan Mehmet Özel “6-7 aydır bu karşımızdaki binaları boşalttılar. Ne kapı ne pencere bırakmışlar. Her gün tinerciler, sarhoşlar giriyorlar sabahlıyorlar. Polisler onları götürüyorlar sonraki akşam yine geliyorlar. Bu akşam da arka tarafta havai fişek atıyorlardı. Havai fişekler de yamuk gidiyordu düz gitmiyordu. Bir tanesi çatıya düştü. Ondan sonra yangın çıkmaya başladı. Havai fişekten çıktı" dedi.

DHA

 

Bağcılar'da atılan havai fişekler yangın çıkardı! 3 bina alev alev yandı ile ilgili etiketler Bağcılar Yangın Havai Fişek

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.