Bağcılar Belediye Başkanı Özdemir'den Erdoğan'a seccade hediyesi! "15 Mayıs'ta şükür namazı kılabiliriz"

6'lı masanın Cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun iftar sonrasında seccadeye basarak verdiği poz büyük tepki çekmişti. Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a toplu açılış töreninde seccade hediye etti. Erdoğan “Ayakkabılarla basmak için değil ha. İnşallah 15 Mayıs’ta üzerinde şükür namazı kılabiliriz.” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bakanlıklar ile Bağcılar Belediyesi’nin yaptığı ve aralarında Bağcılar Belediyesi Hizmet Binası, Bağcılar Hükümet Konağı, okullar, spor kompleksleri, yaşam merkezleri, park ile camilerin de bulunduğu 97 tesisin toplu açılışını yaptı. 

ERDOĞAN'A SECCADE HEDİYE ETTİ

Büyük bir kalabalığın toplantığı Bağcılar'da Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a seccade hediye etti. 

"ÜZERİNDE 15 MAYIS'TA ŞÜKÜR NAMAZI KILABİLİRİZ"

6'lı masanın Cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun iftar sonrasında seccadeye basarak verdiği pozu hatırlatan Erdoğan, “Ayakkabılarla basmak için değil ha. İnşallah 15 Mayıs’ta üzerinde şükür namazı kılabiliriz.” dedi. 

 

 

 

 

Bağcılar Belediye Başkanı Özdemir'den Erdoğan'a seccade hediyesi! "15 Mayıs'ta şükür namazı kılabiliriz" ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Kemal Kılıçdaroğlu Bağcılar
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.