Bafetimbi Gomis Galatasaray'a geri döndü! Fransız golcüden büyük fedakarlık!

Galatasaray Bafetimbi Gomis ile 1.5 yıllık anlaşma sağladı. Galatasaray yönetimi, bir süredir görüşme halinde olduğu Fransız golcüyle el sıkıştı. 36 yaşındaki Gomis sezon sonuna kadar Galatasaray forması giyecek. Gomis'in sözleşmesinde 1 yıllık da uzatma opsiyonu bulunuyor. Gomis, Al Hilal formasıyla çıktığı 147 maçta 107 gol ve 16 asistlik performans sergiledi.

Galatasaray'da 2017-18 sezonunda gol kralı olan, şampiyonluk yaşayan, giderken de 6 milyon euro para kazandıran Bafetimbi Gomis, Sarı-Kırmızılı kulübe geri döndü.

Galatasaray yönetimi, bir süredir görüşme halinde olduğu Fransız golcüyle el sıkıştı. 36 yaşındaki Gomis sezon sonuna kadar Galatasaray forması giyecek. Gomis'in sözleşmesinde 1 yıllık da uzatma opsiyonu bulunuyor.

Fransız golcü, Galatasaray’dan istediği garanti ücrette indirime gidince imzalar atıldı. Sarı-Kırmızılılar'ın kısa süre içinde transferi resmen açıklaması bekleniyor.

Temmuz 2017'de Galatasaray'ın Swansea'den 2.5 milyon Euro bonservisle kadrosuna kattığı Bafe, Sarı Kırmızılı ekipte geçirdiği 1 sezonda attığı gollerle taraftarın sevgilisi haline gelmişti.

Gomis, Al Hilal formasıyla çıktığı 147 maçta 107 gol ve 16 asistlik performans sergiledi. Suudi ekibi bu sezon Asya Şampiyonlar Ligi'nde 1991, 2000 ve 2019'un ardından 4. kez Asya'nın en büyüğü olurken 10 maçta 6 gol, 2 asistle oynayan Bafetimbi Gomis, kazanılan zaferde başrol oynayan isim oldu.

Bafetimbi Gomis Galatasaray'a geri döndü! Fransız golcüden büyük fedakarlık! ile ilgili etiketler Galatasaray bafetimbi gomis
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.