Bafetimbi Gomis: Bugün 3 puanın yanı sıra Omar'ı kazandık. Bu zaferi ona armağan ediyorum

Bafetimbi Gomis: "Galatasaray aşıkları için bu golleri attım. Bugün 3 puanın yanı sıra Omar'ı kazandık. Bu zaferi ona armağan ediyorum. Türkiye'nin en büyük kulübü olan G.Saray'ı tekrar ait olduğu noktaya taşımaya çalışıyoruz. Başkanımıza, yöneticilerimize, herkese bu golleri armağan ediyorum."

Süper Lig'in 26. haftasında Göztepe'ye konuk olan Galatasaray, tarihi maçta 2-3 galip gelmeyi başardı. Sarı-Kırmızılılar'a kritik 3 puanı getiren golleri Bafetimbi Gomis attı.

Galatasaray'da gol kralı olduğu 2017-18 sezonunda son golünü Göztepe'ye atan Fransız golcü, Sar-Kırmızılı takımdaki 2. döneminde de gollerine Göztepe karşısında başladı.

Maça yedek soyunan 36 yaşındaki santrfor, 76'da Mostafa Mohamed'in yerine oyuna girdi. İki kritik penaltıda topun başına geçen Gomis, soğukkanlı vuruşlarla takımına galibiyeti getirdi.

Maçın ardından beIN Sports'a konuşan Gomis, "Bugün 3 puanın yanı sıra Omar'ı kazandık. Bu zaferi ona armağan ediyorum. Türkiye'nin en büyük kulübü olan G.Saray'ı tekrar ait olduğu noktaya taşımaya çalışıyoruz" dedi.

"Galatasaray adına gol attığım için çok gururluyum. Bu galibiyeti Omar'a armağan ediyorum. Yaşadıklarından sonra geri dönmesi çok önemliydi."

OMAR'DAN DUYGUSAL KONUŞMA...

Galatasaray'ın Norveçli sağ beki Omar, Göztepe maçıyla ilk 11'e geri döndü. Maçın ardından duygusal bir teşekkür konuşması yapan tecrübeli futbolcu şunları söyledi:

"Çok zor zamanlardan geçtim. Zor sakatlıktı. Çok mücadele ettim. Tekrar sahalara geri dönmem, en sevdiğim şeyi yapmam gibiydi. Hayalimi 2. kez gerçekleştirdim, futbola 2. kez geri döndüm. Bu süreçte bana yardım eden herkese teşekkür ediyorum."

"Ailem, eşim, menajerim, Fatih Terim, başkanımız, yöneticilerimiz, taraftarlarımız, yeni hocamız Torrent, takım arkadaşlarım bana destek oldu. Tüm Türkiye bana çok fazla yardımcı oldu. Benim için çok özel bir akşamdı. Sahaya geri döndüğümde 3 puanı almak mutluluk yarattı."

TAYLAN ANTALYALI ÖZÜR DİLEDİ

Maç sırasında sosyal medyada linç yiyen Taylan Antalyalı ise şöyle konuştu:

"İlk yarı istediğimiz gibi oynayamadık. 3 puanı almasını bildik. Bu önemliydi. Çıkış arıyorduk. Bu maçla birlikte çıkışa geçeceğimize inanıyoruz. Tüm takım arkadaşlarımı kutluyorum."

"Oynadığım pozisyonda hataya yer yok. Bu sene birkaç maçta hata yaptım ve golle sonuçlandı. Çok üzgünüm. Arkadaşlarıma yardımcı olmaya çalışıyorum. Bir daha yapmamak adına hatalarımdan ders alıyorum. Efor sarf ediyoruz. Çok istekliyiz. Umarım böyle devam ederiz"

 

Bafetimbi Gomis: Bugün 3 puanın yanı sıra Omar'ı kazandık. Bu zaferi ona armağan ediyorum ile ilgili etiketler Galatasaray bafetimbi gomis Taylan Antalyalı Omar Elabdellaoui
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.