BAE’li sanatçıdan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a 'Her Şey Seni Hatırlatıyor' jesti

Birleşik Arap Emirlikleri’nin (BAE) ünlü ses sanatçısı Hüseyin el-Casmi, ülkeyi ziyaret eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a jestte bulundu. El-Cesmi, Muazzez Abacı’nın "Her Şey Seni Hatırlatıyor" şarkısını seslendirdi. Klipte, iki ülkeden görüntüler yer alırken, klibin girişinde "Birleşik Arap Emirlikleri halkından Türkiye halkına" ifadeleri yazıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Abu Dabi Veliaht Prensi Şeyh Muhammed bin Zayed El Nahyan’ın daveti üzerine Birleşik Arap Emirlikleri'ne ziyarette bulundu.

BAE’li ünlü ses sanatçısı Hüseyin el-Casmi de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ziyareti nedeniyle Muazzez Abacı’nın "Her Şey Seni Hatırlatıyor" şarkısını seslendirdi.

Şarkının klibinde İstanbul’dan ve Dubai'den görüntülere yer verilirken, klibin girişinde "Birleşik Arap Emirlikleri halkından Türkiye halkına" ifadeleri yer aldı.

 

 

 

 

BAE’li sanatçıdan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a 'Her Şey Seni Hatırlatıyor' jesti ile ilgili etiketler Birleşik Arap Emirlikleri BAE Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Hüseyin el-Casmi Her şey seni hatırlatıyor

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.