BAE Veliaht Prensi Nahyan Türkiye'ye geliyor...

Türkiye ile Birleşik Arap Emirlikleri arasında yeni bir sayfa açılıyor... BAE Veliaht Prensi Muhammed bin Zayed el Nahyan’ın 24 Kasım’da Türkiye’yi ziyaret edeceği açıklandı... Kritik ziyaret kapsamında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Nahyan'ın yüz yüze bir görüşme gerçekleştirmesi bekleniyor. Ziyaretin, BAE'de firari olarak bulunan Sedat Peker'in durumuna ilişkin nasıl sonuçlar doğuracağı da merak konusu...

Independent Türkçe’den Nevzat Çiçek'in haberine göre, BAE kaynakları, bin Zayed’in sabah saatlerinde Türkiye’de olmasının beklendiğini bildirdi. Ankara’daki kaynaklar ise ziyaretin kesinleştiğini ancak programın gelecek haftaya sarkabileceğini (24 Kasım) belirtti.

Bir süre önce Erdoğan’la telefonda görüşen bin Zayed’in çantasında ekonomi ve ikili ilişkiler başta olmak üzere birçok konu başlığı var. bin Zayed’in çantasındaki en önemli başlık olan ekonomi alanında BAE’nin İran üzerinden geçen koridor ile Türkiye'ye ticaret yolu açması olacak.

SEDAT PEKER'İN DURUMU...

Diğer yandan, kritik görüşmeye ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Habertürk programcısı Mehmet Akif Ersof, Sedat Peker'in firari olarak bulunduğu Birleşik Arap Emirlikleri'nden ayrılabileceğinin konuşulduğunu aktardı.

Ersoy, paylaşımında, "Yarın Ankara’nın çok önemli misafirleri var gibi. Bin Zayed‘in Türkiye’ye geleceği ve Peker’in de BAE’den ayrılabileceği konuşuluyor" ifadelerini kullandı.

BAE Veliaht Prensi Nahyan Türkiye'ye geliyor... ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Erdoğan Sedat Peker BAE
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.