Badou Ndiaye transferinde mutlu sona ulaştı!

Gelecek sezon için transfer çalışmalarına hız veren Trabzonspor'da Ndiaye için mutlu son yakın gibi gözüküyor. Badou Ndiaye, adım adım Trabzsonspor'a yaklaşıyor.

Trabzonspor geçen sezon başında ve devre arasında ısrarla kadrosuna katmaya çalıştığı, Osmanlıspor'un yıldızı Badou Ndiaye transferinde mutlu sona ulaştı. Özellikle devre arasında Senegalli futbolcuyu kadrosuna katmak için yoğun çaba sarf eden bordo-mavili yönetim, bu transferi gerçekleştirememiş, transfer sezon sonuna bırakılmıştı. Osmanlıspor’un, devre arasında da talip olduğu fakat renklerine bağlayamadığı Gençlerbirliği’nden Serdar Gürler’i transfer edecek olması Ndiaye transferinin gerçekleşmesinin en önemli ayağı olarak gösterildi.

Osmanlıspor Onursal Başkanı Melih Gökçek ve kulüp başkanı Sadık Dik ile son bir görüşme daha yapan Trabzonspor kulüp başkanı Muharrem Usta’nın, 25 yaşındaki başarılı orta saha oyuncusu için başkent ekibine takasta 2 futbolcu verip, bir miktar da para ödemeyi önerdi ve anlaşma sağlandı. Ndiaye ile de masaya oturan bordo-mavili yönetim, Senegalli futbolcu ile 5 yıllık anlaşma sağladı. Bordo-mavililer, 25 yaşındaki başarılı orta saha oyuncusu için başkent ekibine biri kiralık olarak Osmanlıspor’da forma giyen Aykut Demir olmak üzere 2 futbolcu verecek. Anlaşmanın bu hafta içinde tamamlanması ve Ndiaye'nin Trabzonspor'la sezon başı kampına katılması bekleniyor.

Badou Ndiaye transferinde mutlu sona ulaştı! ile ilgili etiketler Trabzonspor Transfer Osmanlıspor Badou Ndiaye
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.