Bacasını temizlediği evinin çatısından düşen genç ağır yaralandı!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde korona virüs testi pozitif olduğu için karantinada bulunan genç baca temizlerken çatıdan düşerek ağır yaralandı.

Olay, Bursa'nın İnegöl ilçesindeki Huzur Mahallesi Akasya Caddesi'nde bulunan 3 katlı binada meydana geldi.

BACA TEMİZLİĞİ YAPTIĞI EVİNİN ÇATISINDAN DÜŞEN GENÇ AĞIR YARALANDI

Edinilen bilgiye göre, Harun T. (28) evinin çatısına çıkarak baca temizliği yapmaya başladı. O sırada dengesini kaybeden genç, yaklaşık 8 metre yükseklikten düşerek ağır yaralandı.

KARANTİNADA OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık ekibi sevk edildi. Yapılan ilk müdahalenin ardından yaralı İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yapılan incelemede yaralı gencin, korona virüs testinin pozitif olmasından dolayı karantinada olduğu ortaya çıktı.

Testinin pozitif olduğunu öğrenen sağlık ekipleri önlemlerini aldıktan sonra hastanede müdahalesini yaptıktan sonra Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk etti.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bacasını temizlediği evinin çatısından düşen genç ağır yaralandı! ile ilgili etiketler Temizlik Bursa İnegöl baca temizlerken çatı düştü

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.