Bacaklarını kesip öldürdükleri kediyi pasaja attılar

Kocaeli'nde dehşet verici bir olay yaşandı. Gölcük ilçesinde bir pasajda bacakları kesilerek öldürülen bir kedi bulundu. Esnaf arasında üzüntü yaratan olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Gölcük Merkez Mahallesi Albay Burak Caddesi üzerinde bulunan bir pasajda koridorda bacakları kesilen bir kedinin ölüsünü bulundu. Şoke eden olayda esnaf kedinin üzerini kapattı, bunu yapanlara lanet yağdırdı.

Koridorda hiç kan izi olmadığı görülürken, kedinin öldürüldükten sonra pasaja atıldığı ihtimali üzerinde duruldu. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Çevre Doğa ve Hayvan Koruma Şube Müdürlüğü ekipleri ise kedinin ölüsünü aldı. Polis çevrede bulunan iş yerlerinin güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

Pasajda iş yerleri bulunanlar, ?Büyü mü yapıyorlar ne yapıyorlar, bu ne vahşettir, bu insanlığa sığmaz. Ben insan olarak utanıyorum bu hayvanı böyle görünce. Allah?tan korkunuz yok mu Günah, bunun vebali var. Bu hayvan ahirette bizden hesap soracak. Bunu kim yaptıysa elleri kolları felç olsun. Dilerim Allah?ta bu hayvan da aynısını ona yapsın? diyerek tepki gösterdi.

(DHA)

Bacaklarını kesip öldürdükleri kediyi pasaja attılar ile ilgili etiketler kedi Kocaeli vahşet

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.