Babil 4. bölüm fragmanı izle! İrfan son anda...

Babil 4. bölüm fragmanı izle! Star TV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Babil, bu akşam nefes kesecek yeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Son bölümde; İrfan ile Egemen, son anda operasyonu başlatmaya karar veriyor. İlay'ın İrfan'ın karşısına çıkmasıyla yeni bir olay düğüm oluyor. Dizinin yeni bölümünü izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Babil 4. bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde...

Babil 4. bölüm fragmanı izle! Son bölümde; İrfan ile Egemen, son anda operasyonu başlatmaya karar veriyor. İlay'ın İrfan'ın karşısına çıkmasıyla yeni bir olay düğüm oluyor. Star TV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Babil, bu akşam nefes kesecek yeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Dizinin yeni bölümünü izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Babil 4. bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde...

BABİL 3. BÖLÜM ÖZETİ

Deniz için zaman azalırken İrfan ve Egemen ponzi sistemine para çekmek için yeni bir maceraya atılıyor. İrfan, yıllar sonra karşısına çıkan büyük aşkı İlay’la sarsılırken, Eda evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaştığını fark ediyor.

Ayşe, Süleyman’la ne işi olduğunu anlamadığı İrfan’ın gizemini çözmeye çalışırken, Hakan da Ayşe’yi kıskacına alıyor. İlay’ın hırsı ve Eda’nın şüphesi işleri daha da karmaşık hale getiriyor.

 BABİL 4. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimiz içerisine eklenecektir.

Babil 4. bölüm fragmanı izle! İrfan son anda... ile ilgili etiketler Star TV Babil reyting televizyon yeni bolüm ekran
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.