Babel taraftarın gözünde kredisini tüketti!

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Ryan Babel gerek saha içi gerekse saha dışındaki tavırlarıyla taraftarın gözünden düştü.

Ryan Babel, Real Madrid maçındaki etkisiz görüntüsüyle sarı kırmızılı taraftarlara saç baş yoldurttu.

Saha dışında tavırları sebebiyle de sarı-kırmızılı taraftarla arasındaki bağ zayıflayan Hollandalı oyuncu, taraftarların gözündeki kredisini tüketti.

BEŞİKTAŞLILARI ÇILGINA ÇEVİRDİ!

Beşiktaş’ın Liverpool’a 8-0’lık skorla yenildiği maçta altı ve yedinci golleri kaydeden tecrübeli oyuncu, o günün yıl dönümünü hatırlatarak, Beşiktaşlı taraftarları çılgına çevirmişti.

Babel'in Real Madrid ile oynanacak maçtan saatler önce yaptığı bu paylaşım Galatasaray taraftarı tarafından da 'disiplinsizlik' olarak yorumlanmıştı.

ETTİĞİNİ BULDU

Babel'in maçtan önce 8-0'ı hatırlatmasının ardından Galatasaray'ın Real Madrid karşısında hezimete uğramasının ardından sosyal medyada bazı taraftarlar Hollandalı oyuncuyu hedef alıp, ''ettiğini buldu'' minvalinde yorumlarda bulundu. 

Babel taraftarın gözünde kredisini tüketti! ile ilgili etiketler Galatasaray Real Madrid Ryan Babel Liverpool
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.