Babe Ruth karakteriyle gönüllerde taht kuran oyuncu Art LaFleur yaşamını yitirdi

Amerikalı ünlü oyuncu Art LaFleur, 78 yaşında yaşamını yitirdi. LaFleur’ın eşi Shelley yaptığı açıklamada, oyuncunun 10 yıldır mücadele ettiği Parkinson hastalığı nedeniyle Çarşamba günü öldüğünü belirtti.

"The Sandlot" filminde canlandırdığı Babe Ruth karakteriyle gönüllerde taht kuran oyuncu Art LaFluer'den acı haber geldi. Yıldız oyuncunun eşi, kötü haberi şu sözlerle duyurdu:

"Bu adam… Hayatımın aşkı, A-tipi Parkinson hastası Art LaFleur, parkinson ile 10 yıllık bir savaştan sonra öldü. 'Sandlot'taki Babe Ruth, 'The Santa Clause' 2 ve 3'teki Diş Perisi ve 'Field of Dreams'teki Chick Gandil gibi karakterlerle pek çok insanı kahkahalara boğdu. Cömert ve özverili bir adamdı. Bu niteliklerini sadece kariyerine taşımakla kalmadı. Ailesi ve arkadaşlarına da yansıttı. Bana değer veren ve hayran olduğum bir adamla 43 yıllık bir ilişkim olduğu için çok şanslıyım. Art, hayattan daha büyüktü ve bizim için dünyayı ifade ediyordu."

Parkinsonla mücadele eden oyuncu Art LaFleur yaşamını yitirdi


Kariyerine otuzlarında başlayan oyuncunun yer aldığı filmler arasında “The Sandlot”, “Fields of Dreams” ve “Santa Clause 2-3” bulunuyor. LaFleur’un oynadığı dizilerden bazıları ise “MASH”, “Lou Grant”, “Webster”, “The A Team”, “Hill Street Blues”, “ Thirtysomething”, “Northern Exposure”, “Home Improvement”, “Malcolm in the Middle”, “Doogie Howser”, “Coach”, “Baywatch”, “ER”, “JAG”, “House” ve “ The Mentalist”.

Babe Ruth karakteriyle gönüllerde taht kuran oyuncu Art LaFleur yaşamını yitirdi ile ilgili etiketler Art LaFleur Babe Ruth parkinson
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.